• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE Switch PC Hollow Knight

Da ne spamujem ovde, računajte da ću svako veče između pola 10 i 10, a na diskordu ću javiti tačno kada počnem. Link ka kanalu je ispod avatara.

@s_hyperion Odlican je fajt bio sa Mantis Lords. Mislim da je tu i mene igra kupila bila prvi put , odlicno dizajniran fajt. Napet i zabavan. :D. Sad cu da pogledam posto sam propustio sinoc fajt sa Hornet da vidim kako si se nje resio :D

Edit: Oprao si je iz prve ekstra , a vidim i dash je remaped odmah na R1 , tako treba :D
Normalno, ništa što treba često pritiskati ne ide na trigger :D

Koliko je ovo ogromna igra, sinoć sam se 3 sata probijao kroz razne pećine i kanalizaciju, i opet imam osećaj da nisam mnogo uradio pitanju main quest-a, jer gde god sam otišao, nisam mogao da uradim završnicu te oblasti jer mi je falio neki skill. Uspeo sam bar da nađem upgrade materijal za oružje i skill za letenje, i da ubijem 3 boss-a koji su verovatno opcioni. Dupli skok mi očajnički treba :D

Koliko je ovo ogromna igra, sinoć sam se 3 sata probijao kroz razne pećine i kanalizaciju, i opet imam osećaj da nisam mnogo uradio pitanju main quest-a, jer gde god sam otišao, nisam mogao da uradim završnicu te oblasti jer mi je falio neki skill. Uspeo sam bar da nađem upgrade materijal za oružje i skill za letenje, i da ubijem 3 boss-a koji su verovatno opcioni. Dupli skok mi očajnički treba :D

Sad sam prelistao malo stream , u jednom trenutku si bio na korak od double jump-a , samo nisi imao onaj Super Dash koji si nabavio pred kraj streama :D

Još jedno relativno neproduktivno veče. Najviše zbog toga što sam tvrdoglav kao mazga i sa low level mačem i sa malo healtha pokušavam da ubijem jake bossove. I inače je loše išlo, ginuo sam bezveze na sve strane. Bar sam ubio još 3 opciona bossa i pronašao dupli skok.

Još jedno relativno neproduktivno veče. Najviše zbog toga što sam tvrdoglav kao mazga i sa low level mačem i sa malo healtha pokušavam da ubijem jake bossove. I inače je loše išlo, ginuo sam bezveze na sve strane. Bar sam ubio još 3 opciona bossa i pronašao dupli skok.
Vazno je da si 6 puta stager-ovao Lost Kin-a xD

Koliko vam je trebalo da predjete Hollow Knighta? Otprilike ne mora precizno playtime :) cisto da znam voleo bi da ga zavrsim pre nego sto dodje Nioh 2 :)

Mislim da prvi put kad sam igrao da mi je trebalo nesto ispod 30 sati , a sa dlcevima i dobijanjem ostalih krajeva nekih 48-50 sati tako nesto. Ali ono lagano sam kroz igru isao.

Mislim da se bližim kraju, uništio sam 3 dreamera i otvorio svaku lokaciju (mislim da jesam), tako da mi je ostalo da počistim ostatak mape i final boss. Večeras ili sutra sam gotov :)

gledao sam sinoc malo onu mini mapu sto sam dobio uz igru kada si analizirao. Mislim da je to manje vise to.

Moram samo da proverim: @Spidey nakon što ubijem final boss-a, i dalje mogu da igram da bi kompletirao ostalo, jel tako?

N
Moram samo da proverim: @Spidey nakon što ubijem final boss-a, i dalje mogu da igram da bi kompletirao ostalo, jel tako?

Mislim da da, ako se ne varam vrati te na klupu pred zadnjeg boss-a. Igrao sam do duse pre zadnjeg DLC-a pa ne mogu da tvrdim da nisu nesto menjali. Kako si napredovao za vikend ? Nisam stigao da ispratim streamove.

Edit: Sad sam proverio , da igra te vrati na zadnju rest klupu kad pobedis zadnjeg bossa.

Pa kao što rekoh, sredio sam ona tri dreamera što blokiraju ulaz u onom hramu na početku igre, otvorio svaku oblast i ubio nekoliko mini bossova, i ponovo se tukao sa Hornet. Samo sam razočaran što u Deepnestu neki nije bio neki fight sa velikim boss paukom nakon one oblasti sa mrežama i malim paucima.
Ono što je sada plan je da se spustim u Abyss i da otvorim ona vrata na dnu jer sam proguglao šta mi treba da bi dobio poslednji ability koji mi treba da bi pristupio svakom delu igre (postoje neke crne barijere koje mi blokiraju put), a baš posle borbe sa Hornet sam dobio ključ za ta vrata. Imam to, i imam skroz levo na mapi neku oblast sa corruptovanim bogomoljkama koju nisam završio.
edit: E da, i imam neki cirkus u početnoj oblasti, taman sam dva skupio neke plamenove za tog lika koji ih vodi, da vidim i šta će tu da se desi.

Ekstra brate. Cirkus ti je DLC. Sad kad si pokupio taj zadnji iteam imas i onaj oklop viteza sto si pokusava da udaris dream nailom ali nisi mogao u Ancient Basin.

Too much? 😅

Inače sam zabo sa HK-om, pre 3 meseca sam završio main igru, ali mi je ostalo da ubijem Nightmare Kinga (težak boss), pređem 3. arenu i onda jednog dana panteon. Ali me ne vuče da se vratim.

I ja sam nedavno stao kod Nightmare Grim-a , brutalan je. Njega i Panteon treba da zavrsim.

Konačno sam počeo ponovo da igram. 3. arena je brutalna, ja ne znam kako ću ono da pređem. Svaki put doteram do onog dela kada se pojave šiljci i krene ona leteća gamad da izleće i stvari se brzo otmu kontroli. Htedoh posle na Grimma, ali sam se setio da moram one charmove da upgradeujem, pa ne smem da ga ubijem dok to ne završim, što znači da mi treba Geo koji ću dobiti u areni... Makar sam uradio quest sa cvetom.

Uh kad vidim ovakve postove odmah mi lakše što sam prekinuo i menjao igru. Lakše da se gleda nego igra def.

Back
Top Bottom