• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Hogwarts Legacy

Hari Poter i knjige i filmovi kako likovi odrastaju tako postaju mracniji I ozbiljniji, da kažem prate sazrevanje likova.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Kako je ovo moguce :D
Hari poter filmovi do poslednja dva su ono osrednja at best, poslednja dva su dobra, ali ni blizu LOTR. :D

Pa jednostavno, bilo mi zanimljivije i u klinackim ocima i sada. :) Naprotiv, mislim da su mi prva cetiri filma najbolji.

LOTR mi uvek imao puno "praznog hoda". Cak i bioskopske verzije.

Hari Poter i knjige i filmovi kako likovi odrastaju tako postaju mracniji I ozbiljniji, da kažem prate sazrevanje likova.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Ma ok to, citao sam i gledao vise puta, knjige su strava, pogotovo ako ih citas u uzrastu, ali filmovi mi nisu na tom nivou :/

Henderson: Hogwarts Legacy Ready to be Shown and Could be Featured at Sony’s Rumored State of Play Next Month

“I guess the big thing that people were hung on is the fact that I said that it has the potential to be a pretty big State of Play, and the reason for that is because it seems like Warner Bros. is now ready to reveal more on Hogwarts Legacy which is expected to release [in] Q3 to Q4 [of] 2022”,

“Now, apparently the reason for this is because they were pretty happy with the lack of fuss around the Harry Potter reunion that we’ve seen on New Year’s day.”
“apparently, things are just ready to go, now they’re just itching to get it out the gate so that leaves me to believe that there is the potential for this State of Play to be a pretty big one compared to ones that we’ve had in the past.”

Bas se dugo igra pravi, nadam se da ce ispasti dobro. Avalanche je decenijama radio na manjim igrama, ovo ce im biti pravi AAA ispit.

edit - lol na Eri su ne samo zabranili rasprave o igri, vec nema ni rasprave o State of Play-u.

Last edited:
Back
Top Bottom