• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Hogwarts Legacy

Revan

Aldecaldo
Co-founder
Reaction score
5,697

Hogwarts Legacy is an immersive, open-world action RPG set in the world first introduced in the Harry Potter
books. Now you can take control of the action and be at the center of your own adventure in the wizarding world.
Embark on a journey through familiar and new locations as you explore and discover fantastic beasts, customize
your character and craft potions, master spell casting, upgrade talents, and become the wizard you want to be.

Upravo odlozeno za sledecu godinu:

Last edited:
Domacinski nema sta

Hogwarts Legacy odlozen za narednu godinu.

Meni ovaj hogwarts deluje da će biti mnogo kul igra iz nekog razloga. Sećam se da me prijatno iznenadio trejler.

Sent from my J9110 using Tapatalk

Samo da mi ubace Hermionu iz zlatnih dana i ja srecan ahahah :D
Zar se ovo ne odigrava mnogo godina pre nego što je Heri Pota uopšte postojao?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

192 za gospodu

tenor.gif

Ala mi je drago sto nisam gledao filmove pa ni ne razmisljam da ovo probam jednom kada izadje :D.
A za pedofile ne brinem...bice modova 100%.
Era ce i oko ove igre da kuka, siguran sam.

Ala mi je drago sto nisam gledao filmove pa ni ne razmisljam da ovo probam jednom kada izadje :D.
A za pedofile ne brinem...bice modova 100%.
Era ce i oko ove igre da kuka, siguran sam.
Zapravo filmovi su odlicni, ja sam bas sa klincem gledao opet, a i kupili smo mu knjige pa smo čitali.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Indeed osim prvog filma koji je bas deciji ostatak je super. Bas sam pre par godina pogledao ponovo sve i uzivao sam.

U ono vreme kada sam bio klinac, za filmove mi je vazilo Harry Potter >>> LOTR.
Tako je i danas. :)

Mada ja i nisam neki fan epske fantastike. LOTR mi samo prvi film bio odlican, ostale i Hobbita jedva gledao.

Back
Top Bottom