Ali sto se krejzija tice,iskreno sam je sebi skocio u stomak sa onom slikom bez obrva.
Mislim koga to jos zanima sto je on obrijao obrve?Ja redovno brijem moj kalabaster sa sve jajima pa ne kacim slike na internet to je moja privatna stvar i ona tema za njegova jela je teska glupost i to se tolerise na forumu da znamo sta on jede

mislim strasno,treba svaki clan foruma da otvori zasebnu temu sta se jede kod njega nije dovoljna jedna tema gurmanske sposobnosti clanova foruma koju vec imamo?Isto za remedi najboljih 5 igara a tim nema ni 10 igara svega ukupno cini mi se...
To je moje pravo da napisem dal mi se svidja boja kod dieharda u sobi ili krejzi bez obrva imam pravo to da napisem iako sam usao u ovu temu zbog svog pojacala koje je ujedno i resiver.
Kao prvo, nisam ja okacio tu sliku bez obrva samoinicijativno, vec su ljudi trazili da okacim, a ja eto da malo nasmejem forum, to sam i uradio.
Drugo, ta tema nija samo moja gde ja kacim sta jedem, vec je generalno tema za sve, gde se kace stvari koje kupimo u prodavnici ili neko u restoranu pripremi za nas... ja sam to hteo da kacim u kulinarskoj temi, medjutim tu je ljudima smetalo da se to mesa, i otud ta tema, nije to moja privatna tema, niti samo ja kacim u njoj.
Trece, bilo je smesno, bila je fora prvih par puta to bez obrva, ali fora je sad toliko bajata, da mislim da si smorio, ne samo mene, vec sve zive na forumu da i dan danas pricas o tome... ko da je to nesto, pricas ko da sam ja zauvek ostao bez obrva, a one porasle za nedelju dana, stvarno te ne razumem, deluje mi da imas nedostatak elementarnog vaspitanja, a po prici sa foruma, jasno mi je zasto je to tako, ali opet, postoji i neki prag tolerancije dokle sam sposoban da idem, jeste visok, ali postoji granica.
Inace, kacio si i ti slike, mogao sam i ja tebe da komentarisem do sutra, ali na sta bi onda forum licio... kad ti vec toliko smetam, stavi me na blok i neces vise ni videti moje prisustvo na forumu.