Na losem su glasu jer stavljaju neki termalni gel umesto termalne paste koji dokazano iscuri u odredjenim polozajima drzanja kartice.hteo bih da ponovim gpu, pa gledam gigabyte modeli su najjefiniji. pa me zanima dal su njihovi modeli baš toliko na lošem glasu. mda lično i izbegavam njihove proizvode
hteo bih da ponovim gpu, pa gledam gigabyte modeli su najjefiniji. pa me zanima dal su njihovi modeli baš toliko na lošem glasu. mda lično i izbegavam njihove proizvode
Imam Gigabyte 4080, vrlo kvalitetna kartica, jeftinija od tih najjacih poput Asusa i slicnih, jer ima slabije hladjenje i bucnija je i ima manje RGB zona, to su jedine razlike.hteo bih da ponovim gpu, pa gledam gigabyte modeli su najjefiniji. pa me zanima dal su njihovi modeli baš toliko na lošem glasu. mda lično i izbegavam njihove proizvode
da znam odvajkada ne bih pitao, eto koji model je ok, a koji izbegavati kod gigabyte-a
Ja bih uzeo Gaming serijuda znam odvajkada ne bih pitao, eto koji model je ok, a koji izbegavati kod gigabyte-a

Nah, nzm odakle ti to. Sto je novija memorija(tj sto su noviji i bolji kontroleri) to bolje rade mesane memorije. Naravno ako koristis van osnovnog DDR spec-a, tj sto je visa frekvencija, to ce kontroler biti vise namucen.ne, ali radiće najverovatrnije na brzini najsporijeg modula ako ne i sporije od najsporijeg. DDR3 je još trpeo mešanje bez bunjenja. DDR4 je već umeo da se buni ponekad.
Iskustvo. DDR , DDR2 i malo sa DDR3 sam bacao svakakve otpatke zajedno i sem kada je sam stik memorije loš nisam imao probema. Elixir DDR2 je doduše imao neke svoje bubice gde bi testovi tvrdili da je stik dobar a definitivno nije.Nah, nzm odakle ti to. Sto je novija memorija(tj sto su noviji i bolji kontroleri) to bolje rade mesane memorije. Naravno ako koristis van osnovnog DDR spec-a, tj sto je visa frekvencija, to ce kontroler biti vise namucen.