• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hardware General (vesti/konferencije/glasine)

Taj rad, igra je tako kvalitetna, takvo umetnicko delo, da pominjanje nekih grafickih sitnica, koje iskuse svega 2% korisnika igre, je krajnje degutantno... greh pljuvati ovakvu igru, zbog tih nekih gluposti i sitnica, tim pre sto znamo koliko je mali tim radio na njoj i cudo je sta su uspeli da naprave, ja im skidam kapu.
Ukratko nije vredno pomena, ovo jeste jedna od boljih izvedbi Unreal engine-a, pa neka prica ko sta hoce.
Ti ili si lud, ili si glup, ili se jednostavno drogiras. E33 je vrhunska igra, ue5 je smece, 160k ljudi apsolutno jeste vredno pomena.

Ne znam sto uopste pricamo o kvalitetu igre (meni se ni izbliza nije svidela koliko vecini ljudi ovde), tema su tehnikalije.
Kriterijumi bi morali da budu isti, bez obzira o kojoj igri se radi.

Taj rad, igra je tako kvalitetna, takvo umetnicko delo, da pominjanje nekih grafickih sitnica, koje iskuse svega 2% korisnika igre, je krajnje degutantno... greh pljuvati ovakvu igru, zbog tih nekih gluposti i sitnica, tim pre sto znamo koliko je mali tim radio na njoj i cudo je sta su uspeli da naprave, ja im skidam kapu.
Ukratko nije vredno pomena, ovo jeste jedna od boljih izvedbi Unreal engine-a, pa neka prica ko sta hoce.
Prvo su dosli po one kojima Clair Obscur nije radio kako valja, ali ja se nisam bunio jer je meni radila ekstra.

Zatim su dosli po Intel Arc korisnike, ali ja se nisam bunio jer sam imao graficku od popularnijeg proizvodjaca i Crimson Desert mi je radio...

Spam nije merilo strucnosti :*

Attachments

• Screenshot 2026-05-07 121621.webp
    Screenshot 2026-05-07 121621.webp
    1.1 KB · Views: 8
Back
Top Bottom