• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hardware General (vesti/konferencije/glasine)

Šefina je kratko i jasno već objasnio da reviews ne utiču na ništa

Ne kontam koji ce im sve ovo ? Vec dominiraju na trzistu i uglavnom imaju i bolji proizvod (osim jebanja sa vramom i cenama) tako da ovo dodatno shady cimanje mi nema smisla lol

Last edited:
Ogromna većina ne čita/gleda ovakve stvari već samo pogledaju grafikone ako ih ima i stoga ima ovakve fore pale. AMD ima stigmu da su najgore djubre i NVIDIA koristi to sve u šesnaeast.

Evo AMD dize konkurenciju uz model koji bi trebao biti malo brzi od 5060Ti uz povoljniju cenu.

5060Ti 8GB $380
5060Ti 16GB $430

9060XT 8GB $299
9060XT 16GB $350

LHHLZ52.png

RDNA4 graficke ce dobiti dodatna gaming ML poboljsanja u drugoj polovini godine [powered by AMD+PlayStation Project Amethyst] da bi i Radeoni najzad dobili RT processing tehnike koje Nvidia ima:

"With FSR Redstone we are bringing Path Traced fidelity to all RDNA4 users."

a27c73f34e349ba4d16bed34bd4d5a5c.jpg

Dobro, sad bar znamo da je msrp kod amda spoznorisan samo za 1st batch i ko ne kupi day1 ceka ga posle druga cena. Puno srece svim zainteresovanim sa F5 spamom :P

Nije loša cena, problem je što će kod nas čak i na KP cena biti preko 400e.

Last edited:
MSRP RX 7600 XT je $330, a ta kartica kod nas kosta 41.5k odnosno 360e. Lepo bi bilo kad bi RX 9600XT 16GB kostao ispod 45k, ali sanse su male.
Zivo me zanima kako ce da prodje pored 4060 Ti 16GB i 6750XT.

Nije loša cena, problem je što će kod nas čak i na KP cena biti preko 400e.
Odeš u rumuniju kolima kupiš karticu po toj ceni i ono gorivo koje si sipao tamo je jeftinije 40dinara jos je vremenska zona u temišvaru plus 1 sat.
Tako da i kada se vrnea u srbiju vraca se iz budućnosti sa novom karticom na vreme 🙂
Mislim da nije loša kombinacija 😁

Odeš u rumuniju kolima kupiš karticu po toj ceni i ono gorivo koje si sipao tamo je jeftinije 40dinara jos je vremenska zona u temišvaru plus 1 sat.
Tako da i kada se vrnea u srbiju vraca se iz budućnosti sa novom karticom na vreme 🙂
Mislim da nije loša kombinacija 😁

Verovao ili ne, planiram da odem u Temišvar uskoro. :D
Jel imaju neki povraćaj poreza?

Verovao ili ne, planiram da odem u Temišvar uskoro. :D
Jel imaju neki povraćaj poreza?
Ne znam ja sam prošle god bio tamo krajem godine pred katolički božić..
Znam da su i dalje prljavi ko mongoli i vijaju pačiće po dvorištu u papučama...
Tako da sve sto sam kupovao je bila klopa i to je to 🙂
Ako bi uzimao belu tehniku išao bi u mađarsku 🙂
Meni je malo bliže a i jednostavnijeg mi je nekako 🙂
Mada verujem da ima neki dobar šop za pc i konzole i u rumuniji

Boli ih tuki za gejmere, koliko sam video 8% im je zarada od gaming divizije, sve ostalo AI :D

treba lepo da ih proglase za monopol i podele u dve firme.
Ali ono u US ne mogu sa srede ni hranu i lekove, ovo je tek Sci-fi.

Ono sto nas ceka u sledecoj generaciji je verovatno samo izdavanje jos skupljeg top end-a, a za middle i "entry" ce da ponude stare RTX50 modele. Sto da trose najnovije skupe TSMC waffere na celokupnu ponudu...

Back
Top Bottom