• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hardware General (vesti/konferencije/glasine)

Evo pogleda na stanje kompa tokom igranja Spidey-a uz DLSS3 [max settings at 4K]

8a734f3c841086e926aaaee7ae47f71ea2391b38.gif

Graficka ladna ko led [ali to je onaj najveci MSI model :D :D :D ]

Na istom kanalu, Crysis Remastered, 4K all maxed with RT, dostize ponekad 500W. Ovde u spidey-u se drzi ispod 350W.

Impresivno ladjenje, mada mislim da je slicno na svakoj 4090 kartici, a taj MSI model mi se jedino ne svidja (dizajn wise)...

Graficka ladna ko led [ali to je onaj najveci MSI model :D :D :D ]

Na istom kanalu, Crysis Remastered, 4K all maxed with RT, dostize ponekad 500W. Ovde u spidey-u se drzi ispod 350W.
Founders edition ima temperature ko moja 1070ka 65-70c. :ROFLMAO:

Impresivno ladjenje, mada mislim da je slicno na svakoj 4090 kartici, a taj MSI model mi se jedino ne svidja (dizajn wise)...

Jedini dizajn koji mi je potreban je full metal stranice na kucistu, da ne vidim sta je unutra. :D

Evo inace OptimumTech opisa od 4090, oni su jedan od retkih YT reviewera koji su redovno bacali fokus na menjenje latencija u igrama. Po njima, 99% igraca nece primetiti latenciju, jer svakako maltene svaka igra ima svoj [los] pristup sa frame bufferima i engine latencijom. Samo esports i neke fastpaced igre brinu o latenciji. C2077 je do sada imao 100ms+ i sad ce sa DLSS3 po prvi put dobiti Reflex support. DF kaze da reflex spusta latenciju na ~low60ms, a sa DLSS3 ide na mid50/low60ms.

Radeoni kao imaju onaj nesretni peasant Boost mod koji malo ko koristi, a niko se nikad nije puno zalio na njihov latency sve ove godine. Sad odjednom, HWUnboxed dize paniku kao da je smak sveta. :D Kada DLSS3 stigne na lowend graficke i laptopove, koristice se uveliko... because people won't care. Ako hoce high framerate na fast panelima, spustice detalje/rex da prvo dostignu 60fps pa ce sa DLSS3 da boostuju na 100+. DLSS3 30>60 ce verovatno biti vizuelno i latency problematican, ali videcemo...

Evo pogleda na stanje kompa tokom igranja Spidey-a uz DLSS3 [max settings at 4K]

pogledah mu gomilu klipova, skoro sve igre mu rade do 30% cpu usage, jedino metro i halo 40%, i sampion spiderman sa do 60% max cpu usage.

Goddamn, Arkham Knight u laganih 8K60

Ne bih se bunio da WB naruci da neko odradi full remastere Rocksteady trilogije, full pathtracing i PBR materijali.

A i dalje ko cilja na 4K gaming ne mora da brine.

relative-performance-games-38410-2160.png

edit - AMD je potvrdio da ce RDNA3 GPU livestream biti odrzan 3. novembra u 22h po nasem vremenu. Tagline je "together we advance_gaming".

AMD executives will provide details on the new high-performance, energy-efficient AMD RDNA™ 3 architecture that will deliver new levels of performance, efficiency and functionality to gamers and content creators.

Rumori od proverenih leakera i dalje forsiraju da ce RDNA3 biti bas jak sto se tice rastera.

Back
Top Bottom