• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hardware General (vesti/konferencije/glasine)

Ekskluzivno samo za nase trziste :D
Isto ko prosli put za 3060ti pustili nasi fazon 15ak dana ranije u prodaju haha

e sad ce najebu...

ali cena, lol, za te pare se prodaje 4080 na KP...
mada plasim se, i kad izadje da ce biti 1000 evra, morace da se ceka da padne na neki normalan nivo...

Ajd još i pomoz bože ako bude 800 dolara msrp, to je 100 dolara manje od prvobitnih planova, iako će kod nas prvih nekoliko meseci biti 1000 evra...

Ajd još i pomoz bože ako bude 800 dolara msrp, to je 100 dolara manje od prvobitnih planova, iako će kod nas prvih nekoliko meseci biti 1000 evra...
Preseci, tesko da ce ikad biti cena kao nekad.

Ne mislim da ce biti kao nekad, vec da ce vremenom pasti cena dole, kad se poprave zalihe i kad prodje ovaj "exclusive" period od par meseci, meni svakako jos uvek ne treba, imam jos gomilu starijih igra da predjem, koje mi rade odlicno na trenutnoj grafulji...

Bice bice, sad citam clanak gpu sales hit 20 year low.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Derbauer predvidja da ce AMD verovatno morati da uradi recall reference serije 7900XTX grafickih.

U prvom snimku je samo nacuo problem povecane GPU Histspot temperature koji izaziva perf throttling i koji nije mogao da replicira, a par dana kasnije u drugom snimku je taj problem postao opsteprisutan [svuda se o njemu prica online], pa je nabavio par problematicnih kartica i eliminisao sve potencijalne probleme dok nije dosao do zadnje opcije.

Ovo nije user-error problem kao kod rtx4090 16-pin konektora, vec naizgled ugradjena greska u refernce vapour chamber koji pogadja dosta vise korisnika.

Ne zna se ko je gori dal nvidia sto kaze "niste ugurali do kraja"ili ovi sto su trolovali nv a ispalo jos gore XD

Ne bi ti uzeo Radeon ni da je 500€ budimo realni. Osim toga imam seriju 3K a ti?

Back
Top Bottom