• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

GB GBA PSP Game Gear Neo Geo Pocket WonderSwan Handheld Modding Bonanza

Pitam ako naletim na neki jeftin,hvala na odgovoru.
A sto se hardvera tice isti su ili?

Pitam ako naletim na neki jeftin,hvala na odgovoru.
A sto se hardvera tice isti su ili?
SP ima frontlight, ali ako ces modovati to je moot point. Takodje ima i punjivu bateriju dok je GBA na 2xAA (sto je uglavnom prednost). Sto se specifikacija tice i kompatibilnosti, isti su.

Super kolekcija @Ivamark !

Jesi li modovao nešto na konzolama na poslednjoj slici? Nisam znao sa imaš GBA Micro! [emoji1]

P.S. Jel je to Zelda 3DS XL?

Last edited:
Uzeh povoljno RG350, pa sam mu modovao analoge niskoprofilnim palicama. Videh da je to popularan mod i ima smisla. Tek treba da zamenim stock firmware.

c1dd2b3ca568cc5c2f2d1c3dca035809.jpg

Nadam se da ce da mu proradi LTT labs posto informativna vrednost je 0.
Ono jeste da je cilj zabava ali opet trebalo bi makar da znaju o cemu pricaju.

ovo je zajebancija video, vidiš da nije bio niko ko bi trebalo realno tu da se nađe (andy npr.)

I nije neki moding ali sam prebacio neki razvaljen sml2 u novo kuciste sa novom meh nalepnicom i chajna everdrajv iz providnog u providno koje sija u mraku sa meh nalepnicom :D

Ez flash iv nije saradjivao jer je ocb skroz drugog oblika, nije mi ni dremel pomogao da ga smestim :)

IMG_20220513_101017.jpgIMG_20220513_101032.jpgIMG_20220513_101257.jpg

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Imam i ja petg i pla u toj boji ako hoces jedan da izgleda sranje :D btw, kako je moguce da niko nije uradio dreamcast shell za print?

Imam i ja petg i pla u toj boji ako hoces jedan da izgleda sranje :D btw, kako je moguce da niko nije uradio dreamcast shell za print?

Nema potrebe polako padaju cene shell ova kako sve vise kineza ulazi sa proizvodnjom. Poceli su sa 10k evo stigli su na 4-5k.
Planiram i tu da nabacim zelenu boju nekada ako nadjem jeftino dreamcast. 🤣
Screenshot_20220531-212249.png

Video ali deru :)

Back
Top Bottom