• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

GB GBA PSP Game Gear Neo Geo Pocket WonderSwan Handheld Modding Bonanza

^ Video sam juče. I imalo bi smisla da ne moraju da se koriste delovi iz originalne kamere. Ovako je samo interesantan koncept.

^ Video sam juče. I imalo bi smisla da ne moraju da se koriste delovi iz originalne kamere. Ovako je samo interesantan koncept.
Eventualno ako ti se sjebe socivo, pa da ubacis ovo iz iphone i smanjis. A naravno glupo je unistavati ispravne kamerice.

Ponovo modovah gbc. :D
Izgleda da su kinezi uradili stealth upgrade ips kit-a. Vise ne treba da se lemi radi napajanja ekrana i sada start+select bacaju meni na ekran umesto oslanjanja na pamcenje sta koje svetlo na logou znaci.
Ali cini mi se da je zato kvalitet shell-ova malo opao. Doduse ja sam uzeo od aliexpress prodavca ne direktno od funnyplaying, ali uzimao sam i ranije isto. Samo da napomenem da su male razlike nije sad da su krs mozda i ja tripujem.
20230718_130731.jpg20230718_112436.jpg20230718_130457.jpg20230718_112442.jpg
Takodje ako neko planira da ubacuje led osvetljenje preporucujem ipak crni shell.

^ Super izgleda taj combo! Čekam da stigne moj kit... zaglavio na carini. Odabrao sam crni shell sa crnim okvirom ekrana i nadam se da na njemu neće probijati osvetljenje kod tastera. 😄

Ponovo modovah gbc. :D
Izgleda da su kinezi uradili stealth upgrade ips kit-a. Vise ne treba da se lemi radi napajanja ekrana i sada start+select bacaju meni na ekran umesto oslanjanja na pamcenje sta koje svetlo na logou znaci.
Ali cini mi se da je zato kvalitet shell-ova malo opao. Doduse ja sam uzeo od aliexpress prodavca ne direktno od funnyplaying, ali uzimao sam i ranije isto. Samo da napomenem da su male razlike nije sad da su krs mozda i ja tripujem.
View attachment 10159View attachment 10160View attachment 10161View attachment 10162
Takodje ako neko planira da ubacuje led osvetljenje preporucujem ipak crni shell.
Brutalno izgleda beli.

6-7k sa postarinom max ako neces nista specijalno da dodajes.
Ja bih preporucio samo funnyplaying laminitani kit za gbc.
Tehnicki ne moras nista da lemis ali neces imati kotrolu za meni.
Najbolje bi bilo da nadjes nekoga da ti to zalemi nije nista napredno u pitanju. Steta je to ne uraditi kako valja.Posto neces moci da kontrolise s osveljenje,efekte na ekranu i boju logoa.

Hvala, hvala :D čim prelomim da ga modujem, javljam se :) nekako sve imam utisak da se scena baš brzo razvija pa ne bih da modujem sistem i onda da mi stoji na polici dok ja igram nešto drugo i onda kad dođe na red u međuvremenu izašlo par generacija boljih displeja:D

Evo jos jedan gotov mod. GBA SP sa IPS ekranom i usb c modom za punjenje i audio.
Najveci smor od svih game boy modela za modovanje ali solidno je ispao.
20230720_130429-COLLAGE.jpg
20230720_130447-COLLAGE.jpg

Last edited:
Zamenih par polarizatora na svojim Wonder Swan konzolama i evo jednog pro tipa: ROTIRATI polarizujuću foliju dok se ne pronađe kontrast koji više odgovara/sviđa. Tek onda secite foliju na meru.

Evo primera na šta mislim:
IMG_6509.jpeg

Ovo je poređenje sa rotacijom (narandžasti WS) i bez rotacije (sivi WS) folije:
IMG_6511.jpeg

I evo fotografije pre i posle zamene polarizujuće folije:
IMG_6507.jpeg
IMG_6510.jpeg

Back
Top Bottom