• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

GB GBA PSP Game Gear Neo Geo Pocket WonderSwan Handheld Modding Bonanza

Evo i mog primerka - ips v2 i cleanjuice battery mod :)

IMG_20211215_014531.jpg

IMG_20211215_014318.jpg

IMG_20211215_014255.jpg

@Maxa jesi li poručio samo cleanjuice ploču ili ceo kombo sa baterijom? Pitam zbog uvoza.

Stigao je najzad drugi IPS v2. Prvi kit je stigao sa zacepanim fletom, tako da sam morao da čekam novi.

Unutra su ugrađeni CleanAmp i Dehiss/Dehum kit, kao i novi jači zvučnik od 1W (postavio sam već slike iznad u temi).

Sad samo još da stigne Everdrive GBA X5 Mini.

cf5fea7b8df3598a3a1d202152a96926.jpg

2b83d44b3179e0390dc2af171ca0b5cb.jpg

Koliko te je ispao mod (ne racunajuci sam GBA, vec samo novi delovi)?
ips v2, sa aliexpressa, ako se ne varam oko 40€, možda i malo manje.

cleanjuice battery mod (sa baterijom), 2700rsd + oko 30$ dhl shipping.

NAPOMENA: što se tiče cleanjuice moda,
iako u uputstvu na sajtu piše da postoji narandžasta i zelena dioda za signalizaciju pri punjenju (zelena - postoji power delivery sa usb-c kabla, oranž - još uvek se puni baterija), meni je primerak stigao sa plavom i zelenom, što me je zbunilo.

kada je baterija pri isteku, gba počinje da se pali i gasi u brzim intervalima, usro sam se da su mi poslali loš primerak, ali sam ga onda stavio na punjenje, pretpostavio da je plava umesto oranž diode i sačekao da se napuni (plava - off). naravno, sve ok sa punom baterijom :D
inače, signalna power dioda sa prednje strane gba, pređe sa zelene u crvenu boju kada je ostalo još malo baterije.

prema dokumentaciji na retrosix sajtu, cleanjuice mod daje veću snagu konzoli, pa se preporučuje njegovo korišćenje ako imate modovan gba + flashcart, jer vuče dosta više struje u toj varijanti.

prema dokumentaciji na retrosix sajtu, cleanjuice mod daje veću snagu konzoli, pa se preporučuje njegovo korišćenje ako imate modovan gba + flashcart, jer vuče dosta više struje u toj varijanti.

CleanJuice sa svojom Li-Ion baterijom (1700mAh) je u rangu sa kvalitetnim Ni-Mh baterijama (tamno sive Ikea Ladda baterije ili Eneloop Pro).

1639588868269.png
Izvor: Link

CleanJuice je zgodan jer se može puniti punjačem od telefona, u putu. I performanse koje pruža su odlične.

Sa druge strane, uvek se mogu nositi 2 rezervne punjive baterije u takvim situacijama. Kome ne smeta da koristi poseban punjač za baterije, Ikea Lada od 2450mAh, je takođe vrhunski izbor, a koštaju značajno jeftinije.

Pa sad, dosta kratko sve traje sa ipsom ali da, lagano sive ikea baterine drze isto kao eneloop jer su iz iste fabrike.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Stigao je najzad drugi IPS v2. Prvi kit je stigao sa zacepanim fletom, tako da sam morao da čekam novi.

Unutra su ugrađeni CleanAmp i Dehiss/Dehum kit, kao i novi jači zvučnik od 1W (postavio sam već slike iznad u temi).

Sad samo još da stigne Everdrive GBA X5 Mini.

cf5fea7b8df3598a3a1d202152a96926.jpg

2b83d44b3179e0390dc2af171ca0b5cb.jpg
Razmišljam da nabavim neki raspali gba sp i da mu kupim novo kućište i/ips ekran. Možeš li da me uputiš odakle da ih poručim?
Ako imaš i ti neki višak, raspoložen sam da te oslobodim tog tereta :D

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

@straheenya

krš gba - Snajpuješ ponude na kupujemprodajem

Ekran - aliexpress ili funnyplaying sajt, juriš ips v2

Kućište - aliexpress ili funnyplaying sajt. Ovo je samo lična preferenca, koje ti se najviše svidi na kom od.ova dva sajta, po mogućstvu da je kompatibilno sa ips v2

Flashcart - krikzz/everdrive.me

Dodao bih samo da pazis da uzmes shell koji je vec pripremljen za ips ekrane. I da ako nikada nisi otvarao konzolu da pogledas lepo kako se rasklapa SP, nije nista komplikovano ali cisto da vidis sarke kako se vade.

Last edited:
Sve su napisali Timemaster i Ivamark, pa nemam šta da dodam. Nažalost, nemam nijedan kit viška. :)

Mnogo lakse rasklapanje/sklapanje, slazem se.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Back
Top Bottom