• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC Hades

Treba tačno
10 puta ukupno, dakle nakon što pređeš barem jednom sa svakim oružjem još 4 puta kako hoćeš. Doduše po meni je za pravi pravi ending (epilog) potrebno oko 90ak runova.

Ja se ne secam koliko mi je trebalo do pravog kraja. Ali sam prekinuo igru na 100 runova, tu mi je vec postalo dosta :D Mada sad kako se pise i prica o igri razmisljam da je skinem i opalim jos koji :D

Da, za epilog me je zanimalo, znaci nastavljam da cepam, taman da vidim kakvi su hidden aspecti za svako oruzje i da vidim do koliko mogu heat-a.
Neverovatna je kolicina koliko toga moze da se gradi (cosmetics), deluje da ne moze nikad da se izgradi sve, ali su nabili cene, pa treba dugo vremena.

Za epilog moraš da imaš dobar relationship sa svim bogovima. Tipa 7-8 srca sa svakim.

Da, izguglao sam to bas sinoc.
Probao sam hidden aspect za Bow, ne svidja mi se bas nesto.

IMG_20211107_172538.jpg

Tačno 60. run. Grind se nastavlja za epilog. Imam utisak da je igra tek počela. Imam max hearts kod
Megare
, očekivao sam neku akciju. Jedno srce mi fali kod Duse, videćemo gde će da vodi 😉

Ja juče kod grunta uzeo odigrao 1st run, ubio me prvi bos, onda na drugom stigao do drugog.
Bas sam ispao iz ritma, mada bila je sprdnja, pa nisam bio fokusiran, ali uz koji run kontam da bih mogao da završim iz prve, još ako se nameste boonovi :D moraću da probam nekad to.

Sent from my J9110 using Tapatalk

Interesantan build od sinoć, 20 sekundi neuništivosti. :)

7bZT3VW.png

Predjoh sa svim hidden aspectima, najvise mi se svideo mac.
Ostalo mi je samo jos da vidim epilog, kad skupim dovoljno nektara za olimp bogove i jos malo da dizem heat, ali to je to otprilike, dosta :D

Nakon 124 run-a odrađeni svi achievementi i maxovan odnos sa svima i svi itemi + završeno jebeno ogledalo konačno, mislio sam da nema kraja. :)

Ostala su mi samo 3 prophecy da završim od kojih je jedan lira što ću kapiram lako a ostala dva su da se skupe svi legendary i duo boonovi za šta će verovatno biti potreban guide + solidan grind. Pored toga, nisam maxovao i par companion itema i sve weapon aspecte što je cenim još oko nekih 10ak runova da se izgrinduje.

Prvo napadam heat 32 run pa kad se to završi ide pauza od igre pa se vraćam da počistim te grind stvari.

Heat 32 je potpuno apsurdan koliko stvari treba da se poklopi, čista lutrija.

Uspem konačno da koliko toliko klikne build i u poslednjoj zoni mi se desi da Cerberus sack bude u tek u 5om chamberu i naravno istekne mi vreme. :LOL:

Heat 32 je potpuno apsurdan koliko stvari treba da se poklopi, čista lutrija.

Uspem konačno da koliko toliko klikne build i u poslednjoj zoni mi se desi da Cerberus sack bude u tek u 5om chamberu i naravno istekne mi vreme. :LOL:
Sa cime igras? Stit bi trebao biti najlaksi na tim velikim heatovima.

Back
Top Bottom