• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Guardians of the Galaxy

Juce probao igru jer je od skoro u okviru GP preplate. Nakon 3 chapetra mogu reci da je ovo ozbiljna produkcija. Borba, komicni dijalozi, a pre svega voice acting, odnosno facial animation su na zavidnom nivou. Ovaj level facial animation-a se retko vidja u third party igrama i prijatno sam iznenadjen. Fenomelanlo izgleda na XSS-u, i igram u performance modu kojeg preporucuju na VRR displejima jer igra luta od 30-60 fps-a. U zatvorenim prostorima je zakucano 60 dok na otvorenim pada, ali spreman sam za tu vrstu kompromisa. Igrace se dalje...

r2njwz.png

Last edited:
jedna fantasticna akcija koju jako dugo necu zaboraviti. poslednja 3h igre su nevidjena ludnica gde samo grade i grade i grade hajp 😄 ne znam sta bih jos dodao sem da igru apsolutno svako treba da odigra jer ne postoji momenat u igri koji je dosadan. ovo je za mene osvezenje u 2022.

Negde sam na polovini igre i polako pocinje da me smara ovaj sci fi na steroidima. Jos jedan dokaz da nikada ne posumnjam u svoju procenu koja se opet pokazala kao 100% ispravna. E moj @Revan ti igras ono sto ti je dostupno a ne ono sto bi zeleo
Crossfire X???Neki utisci?

Podsecas me na lika koji naruci pljeskavicu sa lukom, a onda se vrati i pita sto ste mi stavili luka?
The Last of Us decko

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

The Last of Us decko

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока
Opet nauci Engleski,cak i TLuU "decko" ima totalno drugi dozivljaj kada razumes jezik i nisi koncentrisan na Kroacijski jezik.
Igras igru gde 99-100% protagonisti pricaju i razvijaju likove i boli te penis.
Samo zato sto si mozda odgledao filmove ne znaci da prica i narativ nisu bitni,a prica je bruka i kenjanje konstantno likova je vrh.

Samo zato sto si mozda odgledao filmove ne znaci da prica i narativ nisu bitni,a prica je bruka i kenjanje konstantno likova je vrh.
Igra po meni ima bolju pricu i likove od filmova. :)

Al nema nista od nastavka od zadnje rasprave koju smo imali ovde u aprilu. Square je prodao te Eidos studije, ko zna sta ce sad Embracer da radi sa tim timom.

Back
Top Bottom