• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Guardians of the Galaxy

Budimo realni. Kec jeste dobar, ali itekako precenjen MCU film. Dvojka je jeza.

screenshot2021-11-06axbkkt.png

RT nije pravo merilo opsteg kvaliteta filma, vise je merilo "zadovoljstva" posto i kriticari i audience mogu samo da daju thumbs up ili thumbs down. 92% RT score moze da dobije film koji je od kriticara i publike dobio prosecnu ocenu 6/10.

RT je inace promenio audience score posle nedavnih downvote/upwote raidova, sada samo gledaoci koji imaju provereno kupljenu bioskopsku kartu mogu da bace score.

RT nije pravo merilo opsteg kvaliteta filma, vise je merilo "zadovoljstva" posto i kriticari i audience mogu samo da daju thumbs up ili thumbs down. 92% RT score moze da dobije film koji je od kriticara i publike dobio prosecnu ocenu 6/10.

RT je inace promenio audience score posle nedavnih downvote/upwote raidova, sada samo gledaoci koji imaju provereno kupljenu bioskopsku kartu mogu da bace score.

forum.secretlevel.org/threads/guardians-of-the-galaxy.534/page-2#post-33784

Ono što znam je apsolutno zaobilaženje PS4 Base verzije, mada ta konzola je odavno KORISTITE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST tako da nije iznenadjenje

Šta je tek onda base Xbox?

Ja se nekako u crossgen periodu najmanje osećam prevareno sa PC verzijama. :)

Jeste, audio(soundtrack)-vizuelna prezentacija je ono sto masu najvise radi. Do 2014. nije ni bilo superherojskih filmova u kosmosu.

A igra vaistinu šuri. Uz Kenu mi ovo najveci ovogodisnji biser.
Kenu sam nesto iskulirao, probacu ponovo jednom... :) A ovu igru dizu u nebesa koliko vidim! Verovatno nije niko ocekivao da ce ispasti kako treba....

Hahaha gledam DF Podcast sada i John kaze da mu je gluma, cela postavka, prica i dijalozi bolji nego u filmovima, ali da je ocekivao da ce biti tesko sranje :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da, pogledah i ja to juce.

Videcemo da li ce ovaj talas zadovoljstva igaraca i word of mouth uticati na TGA nominacije koje uskoro treba da krenu. Star Lord i Drax bi lagano mogli u best performance, a tu su i ostale kategorije [scenario, akcija/avantura, rezija].

Svako ko ima mogućnosti treba da odigra ovu igru.

Slažem se sa svima koji su ovde stavljali svoje recenzije, tako da ne bih ponavljao to isto.

Moja jedina zamerka, doduše vrlo je bitna, je ta što je sama borba, dakle mehanika borbe i sve oko nje, mnogo repetativna i nezanimljiva. U suštini, da su imali vrhunsku borbu, ovo bi bila 10/10 igra. A ovako, ovo je jedno neverovatno iskustvo u kojem sam apsolutno uživao, kao jedan 20h dug film koji biva sve više grandiozniji i ambiciozniji sa svakim novim chapterom.

Ocena 9/10

mislim da sam prosao malo vise od polovine i ja za sada imam samo reci hvale i odusevljenja za ovu igru :D igra je PRAVI GotG. ovo je mozda igra sa najprirodnijim humorom koji sam ja ikada video u igrama (trevor momenti iz gta5 mi jedini padaju jos na pamet). njihovo KONSTANTNO kenjanje tokom igre je fascinantno. kakvi komentari, kakve doskocice, ja ovo ne bih mogao da smislim za tri zivota, a ni u jednom trenutku nista nije usiljeno. par puta sam se toliko smejao da su mi suze krenule na oci :LOL: cak i kad su ozbiljne situacije, neko od guardiansa nema osecaj za momenat pa lupi neki kretenizam i totalno lezi u datom trenutku. drax mi je za sada omiljeni

muzika mi je odlicna i vec nekoliko dana slusam na spotify album Star Lord grupe gde je svaka pesma snimljena za odredjeni momenat u igri, plus odlican vajb roka '80 (makar meni tako zvuci mozda sam i omasio zanr). borba je clunky prilicno i najnezanimljivija je kada samo pucam kao star lord, ali ukljucivanje drugih guardiansa u borbu mi je odlicna, a omiljeni deo mi je huddle up i jos kada pogodim cringe motivacionu poruku pa boostujem dmg, ludnica.

igra nije ispeglana do kraja (igrao sam pre ovoga tsushimu pa je primetna razlika) i ima sitne bagove u mehanici kretanja ali nista sto mi je do sada kvarilo utisak. prica je taman na mestu, samo se klupko odmotava sve vise i vise.

veliko osvezenje za mene u poslednjih nekoliko godina <3

Juce probao igru jer je od skoro u okviru GP preplate. Nakon 3 chapetra mogu reci da je ovo ozbiljna produkcija. Borba, komicni dijalozi, a pre svega voice acting, odnosno facial animation su na zavidnom nivou. Ovaj level facial animation-a se retko vidja u third party igrama i prijatno sam iznenadjen. Fenomelanlo izgleda na XSS-u, i igram u performance modu kojeg preporucuju na VRR displejima jer igra luta od 30-60 fps-a. U zatvorenim prostorima je zakucano 60 dok na otvorenim pada, ali spreman sam za tu vrstu kompromisa. Igrace se dalje...

Back
Top Bottom