• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Grand Theft Auto : The Trilogy (Definitive Edition)

Heh a baš se pitam malopre ko je pre neki dan hitno zahtevao gejmplej snimak,

Jeste gluposti al kad nema gejmplej za Elden Ring...

a ima neka novija igra, koju su radili nasi likovi ako se ne varam, ne znam dal je jos izasla, ali isto je pogled odozgo i mozes da menjas gomilu vozila?

Digital release za 20 dana
Fizicka kopija ce biti dostupna pocetkom decembra

GAMEPLAY ENHANCEMENTS:

• GTA V style controller layout
  • Improved gunplay and targeting controls, with upgraded drive-by controls in SA
  • Updated weapon and radio selection wheels
  • Updated mini-maps with enhanced navigation allowing players to sett waypoints to destinations
  • The ability to immediately restart a failed mission
VISUAL ENHANCEMENTS:
  • Higher resoution textures from characters to weapons, vehicles to roads, and much more for greater detail
  • A completely rebuilt lighting system with enhanced shadows, reflections, and more
  • Improved water and weather effects
  • Enhanced detail in trees and foliage
  • Increased draw distances to provide a new level of depth and definition
PLATFORM SPECIFIC FEATURES:
  • 4K-resolution support with up to 60 FPS performance for PlayStation 5 and Xbox Series X systems
  • NVIDIA DLSS support for PC
  • Touch screen camera zooming, pans and menu selections as well as Gyro aiming for the Nintendo Switch

Sto uzasno ako im je i bio cilj da zadrze originalni (cartoonish) stil?

Tommy Vercetti odlicno izgleda. (y)

Meni izgleda osetno bolje (iako čudno!?), naravno ne može da se poredi sa modernim igrama ali ipak su ovo PS2/PS3 igre a ovo je remaster a ne ful remake.

Last edited:
Na stanu ovaj remaster meni je bas dickmove to sto su odlucili stari trilogy pack skinu sa svih prodavnica, da bi uvaljali novi ''definitive edition'' ponovo za 60$.

Radilo se nije da nije, samo sto su napravili crtani film od nekih likova, ali bez obzira, svidja mi se, mislim da cu igrati.

Stil je i dalje slican, sve osim likova izgleda bolje, oni su previse karikaturalni i sareni, boje su prenaglasene.

Mislim da je problem što je ljudima ova Trilogija u glavi lepša od najlepših remastera ali nažalost to je što je.

Ja bi voleo pre da su 4 preradili to bi veoma rado ponovio. Iako sam ga voleo bi mi je i tad preružna igra na PS3 pogotovo posle odigranog MGS 4....

Back
Top Bottom