Pa svakako je i to "preciznije" nego glasanje za igre koje nismo ni pipnuli. Ako si toliko vremena utrosio na Sea of Stars umesto na Baldura (nebitno iz kojih razloga), valjda zasluzuje i da je vrednujes.
Sama poenta glasanja i jeste u igrama koje su nam se svidele, koje smo igrali. A ne u onim koje ce nam se eventualno svideti tamo nekada kada dodju na red... u dalekoj ili blizoj buducnosti.
Ok, kapiram tvoju logiku koja ima utemeljenje, ja bih sad reko da nema sanse da mi se ne svidi recimo Cyberpunk, ali ti i sam znas koje sam sve igre napljuvao, tako da me ne cudi sto imas takav stav.
Cisto onako da pomenem, Sea of Stars jesam igrao satima, ali na kraju me jeste smorila i obrisao sam je, pa mozda cak i na polovini, svakako mi nije GOTY, mozda bih zbog tih sati i odredjenih kvaliteta koje ima, mogao da joj darujem 8-mo mesto ili tako nesto... a razlozi zasto sam je igrao pre BG3 su u mom slucaju raznorazni i mogu biti:
1. Prvo igram manje zahtevne igre
2. Prvo igram starije igre
3. Prvo igram igre koje mi se manje svidjaju i progresivno napredujem ka sve boljim i boljim, sto bi se reklo da mi je uvek sledeca igra, ona koja trenutno ima najveci potencijal da bude najlosija u backlogu.
Pa ne glasamo da bude precizno nego da se zabavimo i upoznamo. Ko ti kriv što nisi igrao "bolje" igre. A možda ti i ne bi bile bolje...
A sta ja pricam sve vreme? ne potenciram ja da bude precizno, zato i zelim da glasam ja koji nisam igrao hitove, i takodje sam rekao da treba da bude poenta da se zabavimo, a ne da gledamo u kantar ko je sta i koliko, tako da ne znam sto si mene citirao.
Imaš 1001 "preciznu" listu na netu ako ti je do takmičenja.
Ne znam o kakvom takmicenju pricas, a ta lista na netu ne vidim kakve veze ima sa tim kako bi ljudi ovde na forumu glasali.
Da to je odluka Admina kojeg mi podržavamo.
Čovek je pitao za predloge to ne znači da nema moć odluke.
Podržan je od zajednice kao i svi Admini.
E pa dobro ako je podrzan i ako vecina vas misli da to tako treba da bude, ja sam uvek za glas vecine, ja sam svoj predlog dao, a na vama je da ga shvatite ili ne shvatite na pravi nacin, dovoljno je vec napisano da svako donese svoj sud.