- Reaction score
- 5,186
Ok, ali ni to nije toliko precizno... jer ako kazemo da su u 2023-oj recimo izasle 10 vrhunskih igara, a vecina je igrala recimo samo pet, i onda ce glasati za tih 5 koje su igrali, dok su onih 5 koje nisu igrali, mozda bolje igre, ali nece dobiti glasove jer nisu ni probane...
Tako da je jedino precizno da glasaju samo oni koji su odigrali sve vrhunske igre u ovoj godini, a posto su takvi retki, rezultati ce svakako biti neprecizni i klimavi, jer sudeci po ovom vote-u, vecina je odigrala do 5 igara iz ove godine...
Obrni okreni, nisi nista odigrao ili si odigrao pola, vote sigurno nece biti precizan koliko se potencira, opustite se i uzivajte, to su samo igre![]()
Kao što rekoh, ovim sam samo hteo da dobijem uzorak na osnovu kojeg ću odlučiti limit na broj igara za glasanje. Pošto nisi ništa igrao, a hoćeš da glasaš, ti lako možeš da izabereš i 5, i 10, i 50 igara koje ti deluju najbolje, i ako ovde glasaš, kvariš uzorak. Kad bude GOTY glasanje, radi šta hoćeš.
Po toj logici BG3 ne bi bio ni u izboru jer neđa na forumu 5 članova koji su odigrali vise od 20-30h ako i toliko.
Ostavite ljude da glasaju ko za šta hoće kao da je bitno uopšte.
Niti smo kritičari niti bi trebalo ikoga da zanima ko je šta igrao ili ne bitno je da se zezamo
Kada kažem odigrao, mislim igrao uopšte, nigde nisam rekao da igra mora da se pređe. Ni ja nisam prešao novu Zeldu do kraja, kao ni prethodnu, ali će se sigurno pojaviti visoko na mojoj listi.