• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PC God of War Ragnarok

Znaš problem je kada treba da se okrenem ili dašujem,sine kao tenk da treba da uradi lastin rep parkiranje,haos...
A lockon kada prebacim desni stik prebaci na najbližeg sa strane iako sam usmerio na recimo meni sa desne strane protivnika koji juri da me prekolje ali jbg on je treći sa leve strane.
Ne znam koji debil je u santamoniki rešio da napravi ovakav sistem ali ok,vidi se da je radjeno da se biješ na trigerima ali mi je to neprirodno za his igru...
Ono što zaista jeste za pohvalu je grafika,mislim da su isceili poslednji atom snage iz ps4(odigro na base konzoli nije čak ni slim,mada verujem da su razlike mizerne osim ako se igra na pro ili ps5)
baš lepo ispeglano a i rpg elementi nije da su nešto preterali,taman onako da kažem da je umereno.
Eh da i kratosov glas mi se čini ili su promenili čoveka koji mu daje glas od ovog dela za ps4?
Sve u svemu ono što sam riželjkivao u ragnaroku je da kamera bude malo udaljenija jer mislim da za ovu igru ipak nema smisla da je tolikoblizu jer je prvenstveno his žanr a ne akciona avantura kao last of us itd...
E da i kratka je igra baš...
Mislim možda i nije kada se prelazi 100% ubiješ sve valkirije ali ipak nisam taj tip koji igra sidemisije,isto je i sa gta i brdom igara koje su open world ,više sam story mod plejer :)
Како бре кратка Грујане кад је најдужи GoW до сад, чак и ако не јуриш 100%.

Ona scena sa kraja keca mozda oznacava samo izlazak njegove moci.... Ali par puta je spominjao da roditelj treba da se zrtvuje za decu, tako da verovatno ce da pandrkne.

Svakako sledeca nova igra od SSM ce biti Corey-jev novi IP, tako da eventualni nastavak nece izaci skoro.

Kratos ne moze da umre.kako da umre i da igramo God of War ako je GOW dead?moze da umre ali ce sigurno oziveti u sledecoj igri..sto se tice planiranih nastavaka Corey je rekao da ce ih biti 5.sad ne znam nista vise od toga.sigurno ce biti neki hint na kraju ovog dela :)

Rekao je da ima materijala za 5 igara, a pitanje je sad šta će od toga stvarno biti pretvoreno u igru.

Back
Top Bottom