JackRaid04
Deus Ex Manjina
- Reaction score
- 5,374
Da da Trojka pred kraj baš pada jako, blam maltene. Al ajde previše toga je tada bilo vanseijrski pa sam bio tolerantan.Shto se manje setjam poslednjeg bossa u trojci, to bolje, ali da, ono u prvom delu je bash uzhas, kapiram da sam zbog toga i mrzeo poslednji fajt u trojci.
Jebiga seti se lifta u Ascension (ako si igrao) , ja sam za to znao i kad sam došao tu rekao sam ok ovde gasim i brišem. Ne vidim što bi pokušavao da prelazim nešto polupano.U ovoj igri im opraštam jer im je prva ovog tipa, ali prema nastavku ću biti mnogo oštriji![]()
Drago mi je da takvih delova nije bilo u novom GOW. Teško je ok al kad igra u osnovi nije smišljena da bude teška podizanje težine prosto mora biti veštačko...ne volim to. E sad kao kako znaš kod koje igre je smišljeno kod koje nije, stoji to pitanje ali je mnogo široko sad da detaljišem. Konkretno mi nikad nije bio privlačan HARD kod GOW igara jer sam zna oda će da mi traže da baratam spretno sa raznim potezima a tu sam slab....Ni u tučama nikad poteze ne znam samo udaram....
Al to ne znači da drugima ne treba HARD niti da GOW ne treba da bude izazovan nego prosto doživljaj te igre ne počiva samo na izazovu ima nešto i u sinematičnosti hshshsh

Al sam ga solidno lako izrokao, bio mi je tezi onaj flesbek kako je pokupio pepeo i pobeleo koliko se secam.