• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PC God of War Ragnarok

najveci hajp je bio za gow 3, secam se, ono je bila histerija kada su prikazivali pocetne borbe i ta ludila. nekoliko puta sam ga presao, meni i dalje omiljeni
Ja sam odigrao ovaj odmah posle ps4 gow-a, za mene mnogo bolja igra, zabavnija, zanimljivija, over the top as hell :D.
Ovaj last of us gow mi nikako nije dobar smer za tu igru, ali jbg.

Ja sam odigrao ovaj odmah posle ps4 gow-a, za mene mnogo bolja igra, zabavnija, zanimljivija, over the top as hell :D.
Ovaj last of us gow mi nikako nije dobar smer za tu igru, ali jbg.
Hteli su odrade reboot serijala jbga ljudi su bili zasiceni koliko se secam Ascension recenzija i komentara kao mislimo da je vreme da se odradi reboot ili doda nesto novo u serijal. Taj GoW Ps4 je remaster GoW 3 sa PS3 o kojem govoris, jedini GoW na PS4 je ovaj poslednji koji si odigrao :)

Hteli su odrade reboot serijala jbga ljudi su bili zasiceni koliko se secam Ascension recenzija i komentara kao mislimo da je vreme da se odradi reboot ili doda nesto novo u serijal. Taj GoW Ps4 je remaster GoW 3 sa PS3 o kojem govoris, jedini GoW na PS4 je ovaj poslednji koji si odigrao :)
Aj pročitaj ponovo :D

Sent from my J9110 using Tapatalk

Hteli su odrade reboot serijala jbga ljudi su bili zasiceni koliko se secam Ascension recenzija i komentara kao mislimo da je vreme da se odradi reboot ili doda nesto novo u serijal.
Nedostaje nasilja u novom GOW to je tačno, svi neprijatelji se raspršuju kao kristali. GOW je Blek Album, a 3 je bio Master of Puppets

Nedostaje nasilja u novom GOW to je tačno, svi neprijatelji se raspršuju kao kristali. GOW je Blek Album, a 3 je bio Master of Puppets
Za nasilje kontam da ima dosta manje video sam na gameplay snimcima, ali definitivno sam na njihovoj strani sto se tice reboota serijala :D
Posto se bas secam dok sam igrao Ascension da sam razmisljao o tome da je doslo vreme da rebootuju celu francizu, ne znam nekako mi je postalo ustaljeno sve. Tako da kontam da ce mi se svideti ''novi'' GoW.

I ja sam nekidan završio GoW pa da napišem reč-dve.

Pre svega, svaka im čast što postoji mogućnost menjanja kontrola i gašenja nebitnih gluposti kao što je camera shake. Teško bih se navikao na R1/R2 (ili šta je već default) kad je u skoro svakoj novoj igri kocka/trougao fast i heavy attack.

Dizajn sveta i nivoa mi se najviše svideo, baš su dobro uklopljeni sa kvestovima, zagonetkama i istaživanjem. Kvestovi su generalno odlični, kako main, tako i side.

Borba mi je onako, dobra ali ništa specijalno. Mada postaje bolja kako se napreduje i otključaju nove stvari, a i mali govnar je koristan sa stun strelama i električnim vucima. Baš je zadovoljavajuće rascopati lobanju sa heavy attack-om kao i GET OVER HERE.
Malo mi je smetalo što je kamera blizu Kratosa, dobro bi došao nešto veći FOV.

Klinac je iritantan, još negde na sredini mi je došlo da tražim da li ima audio slider za njega da ga ućutkam :ROFLMAO: Mada ni nadrndani Kratos nije mnogo bolji, al imao je tu i tamo koju dobru sarkastičnu opasku.
No, ostali likovi su odlični, pogotovo banter između patuljaka i komičar Mimir. Baldur mi je odmah delovao kao Faradey iz Lost-a po ponašanju, nisam se iznenadio kad sam video da je isti glumac. Bukvalno svi sporedni likovi su mi zanimljiviji od glavne dvojice.

Ono što mi je najviše smetalo su smaračke animacije otvaranja vrata, puzanja kroz uske prolze i slično. I aktivnosti u drugim svetovima mi nisu bile nešto zanimljive.

Last edited:
Sad ce daj hard da ti napise da su animacije otvaranja vrata i puzanja sluzile za ucitavanje sledeceg koridora.

NISAM GLEDAO PRETHODNU STRANU11111!!!!11 UBI ZAKOLJI da Undenis ne postoi!!!111

tj nisam ni video da si quotovao timemastera samo tvoj post sam video lol
Denise gde je nestala duhovita energija?

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Back
Top Bottom