2CR4ZY
Forumski Apotekar
Ma ne pricam o izgledu, nego pusti trailer od 2:55 do 3:05 i reci da to nije prakticno ista scena ko iz Returnal...

Ma ne pricam o izgledu, nego pusti trailer od 2:55 do 3:05 i reci da to nije prakticno ista scena ko iz Returnal...
Krejziju se stopile sve igre jer je u hiperprelasku svega šta može da skine sa neta dok mu ne ukinu to.
Jednog dana mozda odigras Dungeons & Dragons, ja sam sa Gelatinous Cube-ovima poceo da se igram pre 30+ godina.Daj brate, nemoj me zajebavati da ti je kocka od zelastina nesto zanimljivo... gluplju stvar u zivotu nisam video, cak ni u tech demou, kamoli u igri... mislim da cak ni decu nesto tako ne odusevljava...

Saints Row: The Third purple nivo![]()
![]()
Iznenadio sam se kad sam video kasnije da je ceo video trajao cak 24 minuta, skoro pola sata...Nisam ogledao ceo dvadesetominutni isečak igre
Nema ako od glavnog lika ne ocekujes virtualnu devojkuA što se tiče ženskog lika, ovo je jedna od onih igara gde to deluje urađeno sasvi prirodno stoga stvarno ne mislim da ima mesta da se žali na to.
.Naravno, prirodno, jer Feye je krucijalni deo reboot GOW price i bice lepo videti paralaleni svet koji se nadoveze na vec postojeci i nastavak koji ce garant napraviti most izmedju Norversku i Egipatsku mitologiju u kom ce Kratos da zacekoriti u buducnostA što se tiče ženskog lika, ovo je jedna od onih igara gde to deluje urađeno sasvi prirodno stoga stvarno ne mislim da ima mesta da se žali na to.
jer ako Kratos nije God Of War, onda nit Lara Croft nije Tomb Raider. Svako moze biti pljačkaš grobnica 
Po tom analogijom, najzad mozemo videti i muski lik u Tomb Raiderjer ako Kratos nije God Of War, onda nit Lara Croft nije Tomb Raider. Svako moze biti pljačkaš grobnica
![]()