• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 God of War Laufey

Daj brate, nemoj me zajebavati da ti je kocka od zelastina nesto zanimljivo... gluplju stvar u zivotu nisam video, cak ni u tech demou, kamoli u igri... mislim da cak ni decu nesto tako ne odusevljava...
Jednog dana mozda odigras Dungeons & Dragons, ja sam sa Gelatinous Cube-ovima poceo da se igram pre 30+ godina. :P

HJ3ekr6aUAAlOPU

1000051975.webp

Da se upišem i ja, jebena kocka koja kenja ne staje, meni i boje u borbama sve roze,ljubičasto drečavo.
Imao sam osećaj da prikazuju novu Alisu u zemlji Čuda.
Da ne pričamo o scenariju i dijalozima, scenama koje su predugačke i dosadne.
Da su ostali dosledni Gow-u i DLC-ju Ragnarock-u bila bi 100% bolja igra makar vizuelno.
Ovako jedna velika kita.

Nisam ogledao ceo dvadesetominutni isečak igre ali ono što sam video mi se u stvari svidelo. Borba deluje super, dizajn je u stvari nešto dugačije od svega skorašnjeg a i priča, makar ono pto sam uhvatio na premotavanju ima potencijala da bude zanimljiva.

Ali nije sve dobro.

Ideja da u igri postoji želatinska kocka me je totalno oduševila na prvu ruku ali onda sam shvatio da neće biti ni trunke horora koji bi to biće trebalo da donese (polusvareni leševi, plutajući objekti u sumraku/mraku jer je kocka providna, neravnjivost na normalne mehaničke napade itd).

Takođe ne znam iz koje mitologije bi ovo trebalo da bude jer mi apsolutno nije poznato. Ne da sam ja neki poznavalac svetskih mitologija, užasno daleko od toga, već se plašim da su napravili neli koktel raznih mitologija i ličnih ideja za svet koji je uvek bio duboko povezan sa tradicijalam nekog određenog postojećeg naroda.

A što se tiče ženskog lika, ovo je jedna od onih igara gde to deluje urađeno sasvi prirodno stoga stvarno ne mislim da ima mesta da se žali na to.

A što se tiče ženskog lika, ovo je jedna od onih igara gde to deluje urađeno sasvi prirodno stoga stvarno ne mislim da ima mesta da se žali na to.
Naravno, prirodno, jer Feye je krucijalni deo reboot GOW price i bice lepo videti paralaleni svet koji se nadoveze na vec postojeci i nastavak koji ce garant napraviti most izmedju Norversku i Egipatsku mitologiju u kom ce Kratos da zacekoriti u buducnost

Nego smesno i ironicno je sta God Of War kao franshiza (i Kratos kao noseci lik) su bili i jesu sinonim muskosti, testosteronska over the top akcija, krvlje, nasilje, sex scene, saga zasnovana na osvecu i mrznju... i od toga radis ekspanziju i prosirenje koje kontradiktuje sa svemu tome.

Po tom analogijom, najzad mozemo videti i muski lik u Tomb Raider :) jer ako Kratos nije God Of War, onda nit Lara Croft nije Tomb Raider. Svako moze biti pljačkaš grobnica :P

Po tom analogijom, najzad mozemo videti i muski lik u Tomb Raider :) jer ako Kratos nije God Of War, onda nit Lara Croft nije Tomb Raider. Svako moze biti pljačkaš grobnica :P

Kasno je za to. Već smo imali "Dude Raider" :P

Sony po običaju kasni za trendovima. Još uvek guraju zamenu muških porotagonista ženskim kada ostatak industrije odustaje od prakse :D

Mada dobar posao su napravili sto se tice marketing potencijala, jer se vec naveliko razglaba o igri 😁

Back
Top Bottom