• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Ghost of Yōtei

OK je, daleko od loseg. Borba mi je malo bolja od keca, najveci problem je i dalje lock on [koji je po defaultu ugasen, moguce je dodati manuelni i automatski prelaz na sledeceg protivnika posle frag-a. Novi Onryo yell potez je zanimljiv crowd managemeng dodatak, a i bas je dobar osecaj vuk spasi situaciju. :D

Nije streamlined kao u Batman Arkham igrama, i dalje je potrebno dobro pratiti napade protivnika inace se na pocetku igre moze zaginuti posle 2-3 udarca.

Svidja mi se sto ponekad iz cista mira pronadjem prolaze koje me posalju na unique standalone delove mape. Sad sam odradio bas odlicno dizajniranu lokaciju za koju sam se iznenadio da nije ostavljena za sam kraj igre.

Openworld cesto daje neocekivane stvari na svakih 100m, nema sanse da u ravnoj liniji odem do bilo kog malo daljeg markera. Uvek pronadjem nesto zanimljivo sa strane.

Inace igra nema start logoe i Main Menu, po paljenju igre ide samo kratak crn ekran i odma se ucita zadnji autosave! A fast travel unutar igre preko mape je bukvalno jednu sekundu dug.

BlNTyiR.jpeg

Rk4CEOr.jpeg

k6AUU66.jpeg

3INX8kU.jpeg

Kakva igra, odusevljen sam. Jos bi mi jaci utisak bio oko price, da nisam igrao AC Shadows jer ovo je maltene isti fazon, i tu je gde sve staje izmedju ove dve igre, Yotei sije Shadows uzduz i popreko...Shadows je najdosadnija igra veka, ovo je taman odmereno koliko treba sa sadrzajem i pretrpanoscu na mapi.
Ono sto kaze Hard, uvek ce nesto zanimljivo uleteti da ti odvuce paznju od putanje koju si planirao... Na pogled previse slicna sa Tsushimom ali ima i novih dobrih stvari, one fore kad peces ribu, meso pa kujes gvozdje i ostale zezancije sa Dual Sense su bas dobre, pa vibracije i zvukovi iz dzojpeda, maestralno uradjeno.... Pohvalio bih ucitavanje koje nepostoji, tek onaj switch iz proslosti u sadasnjost, fenomenalno i instant... Graficki je to to, face su bolje odradjene nego u Tsushimi, nisu vise onako plasticne... Gameplay predobar, borba savrsena po meni koji ne trazi neki prevelik izazov ali da ne bude bas ni setnja kroz park.. Na medium cak nudi dobar izazov, ginuo sam par puta... Ne znam dal sam 2 main misije presao, cistim side questove, bounty misije i gde god naletim na zanimljivo nesto... Po meni jaka 9-ka

Iznenadjujuce malo konekcija ima izmedju dve igre. Ubisoft bi sigurno to milkovao maksimalno, sa osvetnickim rantnicima u raznim istorijskim periodima sirom sveta. Tencent sigurno vec sprema blatantnu kopiju smestenu u Kini. :D

Back
Top Bottom