• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Nova runda glasina:

KatharsisT states that the large-scale partnership between Sony and Konami hinted by MarsipanRumpan (the Bluepoing acquisition and From Software PS5 exclusive dude) back in December of last year it's real and that Bluepoing Games, who she says are getting acquired as we speak, is now currently hard at work on several MGS remakes exclusively for PlayStation 5 as part of a long term plan to bring the series to the platform.

She also states that Final Fantay 7 Remake will come to PS5 and PC later this year - interestingly there is no mention of XOne/Series versions. Navtra, who successfully leaked the slate of both PS5 event from last year, says that FF7R could be a paid upgrade on PS5.

Drugi i tretji deo, pa i Peace Walker, su igrivi dan danas na PS3, a i PS2, ali prvom delu je vala potreban remake (Gamecube verzija se ne rachuna).

slazem se. narocito trojka i PW. ali bih se bas obradovao mgs1 remake-u

Ne znam kako ce to da odrade za starije igre.
Ako ubace normalnu kameru, morace dizajn dosta da se menja.
A ako ostave staro...nama nece smetati, klincima hoce.

Meh, moze i puska i lampa istovremeno.

mislim da mogu da ostave stari stil mgs, samo da upgraduju malo gameplay mehanike.

Uh ima potencijala za stare MGS, ali PRVO MI DAJTE REMASTER 4-ke za PS5. Samo dignite rezu/fps nista drugo grunt cicija ce vam dati 60$ (dobro 35$ nosilac nalog :D).

A FF VII remake za PS5 good news za mene :D

Ja bi voleo da trojka i kec dobiju full rimejk tretman kako dolikuje, ustvari bolje ceo bundle da odrade lepo i detaljno svakom delu da se posvete temeljno i mogu komotno da naplate 240 dolara :D

Sweet taman da nastavim igru u 60fps :D Igrao sam u 30fps modu do sada i OK je nije nesto brza igra. Igra prelepo izgleda btw, a sad ce da bude i 60fps :D

BTW igra je radila u 45fps na PS5 wut ? Kakav je to frejmrejt prvi put vidim lol Ovde se EA def vise iscimao za Xbox verziju, PS5 je dosta slabija i posle ovog upgrade.

Lik je konacno uspeo da zavrsi ovaj mod posle skoro pola decenije main igra je totalno zavrsena sada radi DLC, ja sam odusevljen trudom i entuzijazmom. Najavio je da ce mod biti full complete i launchovan tokom 2021. Nisam otvarao official temu posto jos uvek ne znam dal ce Capcom da iznenadi sa svojim rimejkom igre.

@Undenis
Planiram ja ovih dana da otvorim generalnu temu o celom serijalu (temu o RE8 vec imamo), buduci da su igre vec sada stare i slabo ih ko igra.
Ako mislite da je bolje da imamo gomilu tema u kojima niko ne pise, moze i tako ;).

@Undenis
Planiram ja ovih dana da otvorim generalnu temu o celom serijalu (temu o RE8 vec imamo), buduci da su igre vec sada stare i slabo ih ko igra.
Ako mislite da je bolje da imamo gomilu tema u kojima niko ne pise, moze i tako ;).

Realno ovaj mod zasluzuje posebnu temu ali sto da ne otvori neku temu gde mozemo pisati o starim RE igrama ukljucujuci i ovaj mod. Ja nisam hteo iz razloga posto kontam da ce Capcom u jednom trenutku raditi rimejk cetvroke i pritom ce biti multiplatform a ne PC only kao ovaj mod.

Lik je konacno uspeo da zavrsi ovaj mod posle skoro pola decenije main igra je totalno zavrsena sada radi DLC, ja sam odusevljen trudom i entuzijazmom. Najavio je da ce mod biti full complete i launchovan tokom 2021. Nisam otvarao official temu posto jos uvek ne znam dal ce Capcom da iznenadi sa svojim rimejkom igre.

samo što ovo što ljudi rade i capcom vizija za RE4 remake neće biti isto. samo sa DLC-om imaće dosta posla jer je to PS2 ekskluziva bila pa je sve dosta lošije u odnosu na glavni deo igre i GC verziju.

samo što ovo što ljudi rade i capcom vizija za RE4 remake neće biti isto. samo sa DLC-om imaće dosta posla jer je to PS2 ekskluziva bila pa je sve dosta lošije u odnosu na glavni deo igre i GC verziju.

U svakom slucaju posto Capcom ima tendenciju da ''sece'' content iz rimejkova vise se radujem ovom projektu nego official rimejku :)
Nadam se da ga debili nece tuziti ili tako nesto kada bude izbacio ovo later this year.

da su hteli tužili bi ih još kada su radili onu kinesku/ubi PC verziju RE4, sad jedino ako su toliki klošari pa ih tuže kada sve odrade

Back
Top Bottom