• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Last edited:
Nova runda glasina:
Iskreno, ne verujem nikome, pogotovo ako je u glasina spominje bilo sta vezana za Konami. A inace, totalno sam otvoren da neko drugi preuzme MGS i nastavi sa novim igrama. Jos uvek nismo dobili adaptaciju price kada je Big Boss sakupio svoje MGS1 prijatelje oko sebe [Vulcan Raven, Sniper Wolf, Decoy Octopus, Psycho Mantis]. Mogla bi se napraviti kickass igra o tom periodu.

kome je nestalo igara na nextgenu...
Nextgen je izasao?

Ovo je vec dosta drukcije od njihovih ranijih igara.

Jos jedan za guglovo groblje odbacenih projekata, jedva da ima jos mesta. Jel moze neko da se seti nekog da su probali da ga izguraju ako se nije inicijalno primio ?

ne brini, ako im ponestane mesta, pitaće ea za savet :)

Danas popodne se ocekuje preview za Mass Effect Legendary Edition, EA-ov pokusaj da remasterizuju prve tri igre.

Nadam se da ce biti dobri remasteri odigrao bi rado keca i dvojku ponovo.

Ne ocekujem Bluepoint tretman.

Najverovatnije ce srediti UI i kontrole [sve ove godine PC verzije nisu imale podrsku za gamepad], a ako budu dirali gameplay, verovatno ce samo ispeglati Mako rover sekcije u kecu.

Evo i trejlera za ME: Legendary Edition

Launches May 14, 2021, on PC (Origin, Steam), Console (Xbox One, PS4, compatible with next gen)

• Mass Effect 1, 2, and 3
  • Over 40 DLC, including all promo weapons, armors, and packs
  • Remastered for 4K
  • Enhanced visuals concerning models, lighting, shaders, and special effects
  • Gameplay and Quality of Life improvements
  • All available under one single launcher.

ME: Legendary Edition (playstation) preorder 60 funti gg hf

S obzirom da Bioware u životu nije dao popust na Mass Effect DLCeve, cena je očekivana za kompletno pakovanje. Danas da kupiš standardnu trilogiju, opet bi morao oko 60e da iskeširaš za svaki story DLC.

kad se setim samo... ako si hteo da kupiš dlcove vodi te na onaj bioware store, pa neki tokeni, kurci, palci... samo sam bio iz fazona, i'll stick to piracy :D

Da, narodnjak je bio najbolji nacin da se sakupe svi DLC-ovi. Bili su tada gori od Ubisoft-a sa ekskluzivnim paketima za platforme i preordere.

jedino kod narodnjaka nisi mogao onaj mp segment da radiš koji je značio dosta u trećem delu.

Back
Top Bottom