• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Cim se ovoliko suskalo o ovome, izgleda da je zapravo :(
Moze biti, Sony svakako u zadnje vreme pravi manje SP igara pa svakako ima manje materijala za portovanje. Videcemo hoce li novije igre koje nisu dobili portove da ostanu na PSN-u, mozda PC portovi i dodju ali ne godinu dana posle konzolne premijere nego kada igra zaista postanu jeftini [kao DaysGone/HZD kada su izasli, mnogo godina posle svoje premijere].

Meni je bitnije da i dalje nastave da prave SP igre, i da to ne rade studiji koji su ranije bili poznati po SP igrama. Ako hoce MP, neka na tome rade timovi koji imaju iskustva.

Last edited:
Meni iskreno nije jasno zašto se povlače iz PC portova njihovih igara.Jedva su krenuli sa time i sad ćao nije da nisu lepe pare dobili od prodaje svih do sad portovanih PC naslova

Meni iskreno nije jasno zašto se povlače iz PC portova njihovih igara.Jedva su krenuli sa time i sad ćao nije da nisu lepe pare dobili od prodaje svih do sad portovanih PC naslova

Neće da daju da se PS ekskluzive igraju na sledećoj Xbox konzoi :D

I didnt expect this

Još od prošlog jula to traje, a Netease ili ko ih već držao traži od njih, da ako žele da nastave na radu te igre, da plate za prava, i sve assete i ostalo što je napravljeno dok su ih oni finansirali. Tako da, ta suma je ono što su tražili za završetak igre, a da sada nastavak developmenta iste igre im treba MNOGO više, da bi otkupili sve.

Back
Top Bottom