Sta bih dao za Soldier of Fortune 1 i Deus Ex 1, Remake...
Bar ce mi se za Max Payne 1 i 2 ostvariti zelja, a mislio sam da je nemoguce...
Imash bash zanimljiv ukus u FPS igreUhh, Soldier of Fortune kec mi je jedan od najboljih FPS-ova ikad (uz Kingpin Life of Crime, Project IGI, Half-Life 1 itd), čak i da naprave rimejk jednog dana sigurno bi smanjili količinu nasilja a to onda ne bi bilo to
Jbg nije za svakoga izgledaImash bash zanimljiv ukus u FPS igreSoF i Kingpin?! Svaka chast na Kingpin, ja sam jako hteo da mi se dopadne ta igra, ali jednostavno nije ishlo. Chak ni Cypress Hill nisu pomogli.
Kupio sam chim je izashla, poprilichno sam bio nalozhen josh od chitanja prvog previewa igre. Return to Castle Wolfenstein mi je skroz druga pricha, veoma zabavna igra. Multiplayer se paprio na hrvatskim serverima uprkos visokom pinguJbg nije za svakoga izgledaJesi je igrao u vreme izlaska ili onaj remaster? Meni je super, ima pucnjave, ima istraživanja, ima krvi. Inače sam fan Xatrix-ovih igara, oni su pre Kingpina radili Redneck Rampage a posle Return to Castle Wolfenstein (love that game) i Call of Duty: United Offensive (ekspanzija koja je prevazišla original i moja fav COD igra).