• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Onaj reveal trejler je bio solidan, al ovo deluje kao igra koja treba za 2 godine da izadje a ne za 2 meseca lol

Ukratko video dokument o nastavku Disco Elysiuma. Prvo su se svi zezali da je prvoaprilska šala, ali previše je detaljno i dobro napravljeno. Stvarno je šteta za šta smo ostali uskraćeni.

Krenuo je ARG za Marathon, za sad znaci pokazuju na neki unveil 12. aprila. Pronadjeno je par pesama iz OST-a igre:

Last edited:
Sta bih dao za Soldier of Fortune 1 i Deus Ex 1, Remake...

Bar ce mi se za Max Payne 1 i 2 ostvariti zelja, a mislio sam da je nemoguce...

Uhh, Soldier of Fortune kec mi je jedan od najboljih FPS-ova ikad (uz Kingpin Life of Crime, Project IGI, Half-Life 1 itd), čak i da naprave rimejk jednog dana sigurno bi smanjili količinu nasilja a to onda ne bi bilo to

Samo Adult rating i da cak pojjacaju nasilje bih prihvatio 🤩
Znam da se nece desiti, jer bi to dosta redukovalo prodaju, ali kad vec mastam o tom vremenu, kad prodaja nije bila najvaznija stavka...

Uhh, Soldier of Fortune kec mi je jedan od najboljih FPS-ova ikad (uz Kingpin Life of Crime, Project IGI, Half-Life 1 itd), čak i da naprave rimejk jednog dana sigurno bi smanjili količinu nasilja a to onda ne bi bilo to
Imash bash zanimljiv ukus u FPS igre :D SoF i Kingpin?! Svaka chast na Kingpin, ja sam jako hteo da mi se dopadne ta igra, ali jednostavno nije ishlo. Chak ni Cypress Hill nisu pomogli.

Imash bash zanimljiv ukus u FPS igre :D SoF i Kingpin?! Svaka chast na Kingpin, ja sam jako hteo da mi se dopadne ta igra, ali jednostavno nije ishlo. Chak ni Cypress Hill nisu pomogli.
Jbg nije za svakoga izgleda :) Jesi je igrao u vreme izlaska ili onaj remaster? Meni je super, ima pucnjave, ima istraživanja, ima krvi. Inače sam fan Xatrix-ovih igara, oni su pre Kingpina radili Redneck Rampage a posle Return to Castle Wolfenstein (love that game) i Call of Duty: United Offensive (ekspanzija koja je prevazišla original i moja fav COD igra).

Jbg nije za svakoga izgleda :) Jesi je igrao u vreme izlaska ili onaj remaster? Meni je super, ima pucnjave, ima istraživanja, ima krvi. Inače sam fan Xatrix-ovih igara, oni su pre Kingpina radili Redneck Rampage a posle Return to Castle Wolfenstein (love that game) i Call of Duty: United Offensive (ekspanzija koja je prevazišla original i moja fav COD igra).
Kupio sam chim je izashla, poprilichno sam bio nalozhen josh od chitanja prvog previewa igre. Return to Castle Wolfenstein mi je skroz druga pricha, veoma zabavna igra. Multiplayer se paprio na hrvatskim serverima uprkos visokom pingu :ROFLMAO: Setjam se da je bilo par vrhunskih klanova u hrvatskoj. Ti likovi kada se pojave na serveru kretje klanica. Good times :3

• Like
Reactions: Ace
Back
Top Bottom