Total sales for Monster Hunter Wilds surpassed eight million units in just three days, Capcom announced. It is the fastest a title has reached this milestone in Capcom company history.
www.gematsu.com
Opa sad videh da je i ovo izaslo, deluje OK nisu se previse cimali, al nisu ni premalo. Definitivno vredi odigrati pogotovo dvojku, ako se nadje vremena.
Počeo ja malo neki dan. Super su odradili sve. Char creator nije normalan, preterase ga
Čudovišta super dizajnirana, nisam probao sa grupom, još uvek sam na startu ali mislim da su dobru formulu uboli.
Treba fransizi evolucija, promasili su pre deceniju ogromnu sansu sa Kojima+DelToro-vim Silent Hills-om. Da drasticno promene i gameplay, likove i okruzenje.
Zasto jednostavno ne startovati novu ? Al OK kada izadje videcu da li je stvarno evolucija SH-a ili nesto skroz drugo samo pod tim imenom. Sve u svemu bring it on, survival horor zanr je nekada imao gomilu predstavnika, a u zadnje vreme da nema povremenih indie naslova ne bi bilo nista (dobro imamo RE jedino od vecih imena).
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.