• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Gaming related videos thread

Ček bre ovo iznad je AI?
tako je pisalo u tvitu, a dodatno podržava i uncanny valley na nekim upscaleovima.
takođe smrdljivi imgur plugin neće da mi otvori galeriju direktno na imguru, možda ima neki info...

ne isključujem ni da su doterani modeli što kaže miki...

ne, mislim da je ovo neko uradio just for the jist of it.

uncanny valley je isto kao i kod opšteg značenja, nešto što štrči, što je čudno... evo par primera, imho

-imaš s jedne strane konturu koja tačno ide po listovima, a onda obe nogavice oko tih kontura dodatno štrče, kao da su još jedne farmerke iza ovih
1664404872362.png

-cape ne postoji na originalnom modelu, plus nema nikakve logike da ovako stoji između nogu, da ne pominjem da deluje kao da izvire iz zadnjeg dela leve butine :)
1664405046207.png

-nije uncanny valley, ali ovo nije ženski lik i levo koleno jako čudno stoji
1664405204925.png

ima još, ali da ne pretrpavam :D

🤣

P.S. mislim da bi ova i VR tema trebale da budu pinovane gore, em da ih odvojimo od igra, em da ih ne trazimo svaki put kad nam zatrebaju.

iako je IGN, ovo cu bas da preslusam jer mi je Batman combat sistem, prekopiran previse puta od strane drugih igara, i dalje neprevazidjen

• Like
Reactions: Ace
Pregazio je to novi Spajdermen dobrano al da po izlasku je bilo izuvanje sećam se kad sam demo

Primeti se nedostatak RT refleksija, SSR bas agresivno sece refleksije po mokrim putevima. Ali bas impresivno izgleda okruzenje.

Back
Top Bottom