• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Gaming related videos thread

Baš tražim nešto "novo" da igram. Niakad anisam prešao Anachronox. To mi je negde u moždanom katalogu na isotj polici kao Omikron The Nomad Soul i Outcast (ni te nisam obrnuo, ali želim). Vredi, pretpostavljam? (Ne bih da gleadam video detaljno zbog spojlera.)

Ako voliš maštovit sci-fi svet koji je prožet vrcavim humorom, i ne smeta ti ostarelost Quake 2 engine, i da te ne smaraju potezne igre kao recimo FF7 nazad u danu, moći ćeš da uživaš u Anachronox. Dobra je atmosfera, likovi su siimpatični i šarenoliki, dosta je truda uloženo u njih, i najbolje je da ne pokvariš ništa i da ostaneš iznenađen.

Od mene antipreporuka za Arcanum, setting je super i narativ i likovi, ali je toliko nezgrapno napraviti dobar build i ima previše bagova koji sjebu igru. :D Ali takve su sve Troika igre. :love::cool:

👆 Zbog toga nisam uspeo da se udubim, iako mi se jako svideo svet i priča. Možda jednog dana... Neki dobar RPG bi mi fino pao.

Hmm bogami, znaci dosta ovaj gyro kao rezervno resenje za pucanje, kad ne igram na misu, svakako je mnogo bolji od analog aim-a thumbstickom.
Izgleda da cu ipak morati da uzmem dualsense zbog njega, haptica i adaptive trigera, iako dzojped ima gomilu problema, kao sto su los battery life, koji vremenom sve gori postaje, pa na kraju mozes samo sa zicom da ga koristis, i losa podrska na pc-u.
Takodje, hteo sam belu boju, ali posto je to pocetni model, kazu da on ima najvise problema sa baterijom, dok ove nove boje, posto su noviji, malo su sredili taj problem sa baterijom, tako da cu hteo ne hteo, morati da uzmem neki u novijim bojama, recimo onaj bordo mi jedini izgleda pristojno.
E da, rekose da se na tom pocetnom belom cak javlja i stick drift, bas me ono lomi, xbox-ov je bolji u svakom smislu ako ti nisu bitne te nove funkcije, a meni jbg jesu veoma bitni i haptic i adaptive i gyro (cak i trackpad), kao i to sto cu ga koristiti bas dosta u emulatoru, a sto se tice PC igra, vecina su portovi sa Playstationa ili multiplat, pa mi je svakako draze da playstation igre igram na playstation dzojpedu i pored svih ovih silnih problema...

Dodao bih na gronji video pretpostavku da je jutuber naviknut na pucanje sa mišom, za razliku od stika i đira. Rezultati deluju kao što bi intuitivno očekivali, ali bih voleo videti rezultat upoređivanja mase ljudi koji isključivo treniraju na jednom vidu kontrole.

Zavisi stvarno, imaš ljude koji igraju na gamepadu od ranih Halo dana, ne bi se tako brzo navikli iako je realno bolje.

Back
Top Bottom