Nekakav fan-made projekat/demake sa Tifom Lockhart u glavnoj ulozi koji je izašao samo u Severnoj Koreji za neki njihov sistem koji ne može da se nabavi niti emulira u ostatku sveta?
Crazy zaboravio da napomene da treba da bude h game.Ja ne znam ni sa guglanjem...
Cekaj, celo ime na japanskom!?!
Ok, nije bilo dovoljno tesko, zasto ne bismo kacili igre koje imaju foreign naziv, pozeljno da nikad i nisu izasle za americko trziste, zapravo da nikad nije ni izasla kao cela igra, vec samo demo, koji nikad nije zavrsen, da ju je jedan student radio u garazi, pre 28 godina i da ju je reklamirao samo na forumima... i da je samo na tim forumima okacio taj demo... i okaciti samo muziku iz tog demoa da se prepozna...
Vigilante bas sam pre neki dan igrao na PCE xdOK, nema više totalne egzotike. Elem, u pitanju je Tifa Tan X2. Ako isključimo škakljiv sadržaš najzabavnija kopija drevnog Kung Fu Mastera. Glavna draž leži u brzini i količini ludih komboa koje možete lako izvesti. Svakako je vredno probanja a i besplatna je.
Elem, da ostanemo u žanru evo još jedne legende.
View attachment 12434
Vigilante bas sam pre neki dan igrao na PCE xd
Većina igara ovde postavljenih su drevne. I odmah pogođenje. Legend of Hero Tonma i Vigilante su obe iz kasnih osamdesetih i pogađene u roku od sat vremena. Pre bi trebalo da ne postavljamo obskurne japanske igre. Ali to onda poništava jednu od dobrih strana kniza. Otkrivanje dobrih ali previđenih igara.Mogli bi da stavite neki limit, tipa ne može nista starije od 20god, umesto da se takmicite u raritetima
Urban Champion naravno. Umalo da napišem Hoogans Alley
Da, drugar je imao na ketridzu vece sra*nje od igre u to vreme nisam igraoUrban Champion naravno. Umalo da napišem Hoogans Alley
Obavezan gost na 10000 in 1 kertridžima.
Ima gorihDa, drugar je imao na ketridzu vece sra*nje od igre u to vreme nisam igrao![]()
Action 52?Ima gorih
Ne kazem da nema, ali tada sam bio bas iznenadjen koliko je losa igraIma gorih
Pravda za mai shiranui, gde je yothina da ispoštuje...Evo mala pomoć. Igra sadrži ime glavnog lika i glavni lik jeste onaj na kojeg ste verovatno pomislili.
View attachment 12430
Jeste. Kec mi jako dobro legao, nikako da skupim vremena za dvojku.Oxenfree