• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Game o' quiz

Nekakav fan-made projekat/demake sa Tifom Lockhart u glavnoj ulozi koji je izašao samo u Severnoj Koreji za neki njihov sistem koji ne može da se nabavi niti emulira u ostatku sveta?

Nekakav fan-made projekat/demake sa Tifom Lockhart u glavnoj ulozi koji je izašao samo u Severnoj Koreji za neki njihov sistem koji ne može da se nabavi niti emulira u ostatku sveta?

Pa pogodio si lika ali nije u koreji i nije za neki levi sistem. Lepo radi i na zapadnim WinPCjevima, pa čan i na Win11. I nije toliko nepoznat. Ja sam se potrudio da se pročuje na našem internetu.

Jedini problem je što sa osnovnim podešavanjima igra prikazuje stvari koje i nisu baš za javnost a moraš napamet da naučiš kako da ih isključiš jer je sve na japanskom.

Ja ne znam ni sa guglanjem...

Cekaj, celo ime na japanskom!?!

Ok, nije bilo dovoljno tesko, zasto ne bismo kacili igre koje imaju foreign naziv, pozeljno da nikad i nisu izasle za americko trziste, zapravo da nikad nije ni izasla kao cela igra, vec samo demo, koji nikad nije zavrsen, da ju je jedan student radio u garazi, pre 28 godina i da ju je reklamirao samo na forumima... i da je samo na tim forumima okacio taj demo... i okaciti samo muziku iz tog demoa da se prepozna...
Crazy zaboravio da napomene da treba da bude h game.

OK, nema više totalne egzotike. Elem, u pitanju je Tifa Tan X2. Ako isključimo škakljiv sadržaj ova igra je najzabavnija kopija drevnog Kung Fu Mastera. Glavna draž leži u brzini i količini ludih komboa koje možete lako izvesti. Svakako je vredno probanja a i besplatna je.

Elem, da ostanemo u žanru evo još jedne legende.

1702222490731.png

Last edited:
OK, nema više totalne egzotike. Elem, u pitanju je Tifa Tan X2. Ako isključimo škakljiv sadržaš najzabavnija kopija drevnog Kung Fu Mastera. Glavna draž leži u brzini i količini ludih komboa koje možete lako izvesti. Svakako je vredno probanja a i besplatna je.

Elem, da ostanemo u žanru evo još jedne legende.

View attachment 12434
Vigilante bas sam pre neki dan igrao na PCE xd

Vigilante bas sam pre neki dan igrao na PCE xd

Tako je. PC Engine je jedini igrivi port inače odlične arkadne igre, Kao i Double Dragon osvojila je igrače najviše jednim potezom. U Double Dragon to je bilo tada inovativno i veoma sočno nabadanje na koleno a u Vigilante to je pesničenje koje i dan danas ni jedna igra nije nadmašila. Ali ti portovi... C64 port je legendarno loš. Toliko ogavan da prosto treba videti i čuti. Ovo u stvai ne izgleda toliko loše koliko je užasno igrati je.

Inače igra je poznata i po tome što je bila rana zvezda inkluzivnosti jer su među skinsima (negativci koji su oteli madonu) bili ne samo kosijaneri nego i crnci :p

Last edited:
Mogli bi da stavite neki limit, tipa ne može nista starije od 20god, umesto da se takmicite u raritetima

Mogli bi da stavite neki limit, tipa ne može nista starije od 20god, umesto da se takmicite u raritetima
Većina igara ovde postavljenih su drevne. I odmah pogođenje. Legend of Hero Tonma i Vigilante su obe iz kasnih osamdesetih i pogađene u roku od sat vremena. Pre bi trebalo da ne postavljamo obskurne japanske igre. Ali to onda poništava jednu od dobrih strana kniza. Otkrivanje dobrih ali previđenih igara.

Back
Top Bottom