• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Game o' quiz

orSfHBf.png

Pa slobodno. Ionako je celo ime na japanskom. I ja pamtim samo prvu rec.

Ja ne znam ni sa guglanjem...

Cekaj, celo ime na japanskom!?!

Ok, nije bilo dovoljno tesko, zasto ne bismo kacili igre koje imaju foreign naziv, pozeljno da nikad i nisu izasle za americko trziste, zapravo da nikad nije ni izasla kao cela igra, vec samo demo, koji nikad nije zavrsen, da ju je jedan student radio u garazi, pre 28 godina i da ju je reklamirao samo na forumima... i da je samo na tim forumima okacio taj demo... i okaciti samo muziku iz tog demoa da se prepozna...

Ja ne znam ni sa guglanjem...

Cekaj, celo ime na japanskom!?!

Ok, nije bilo dovoljno tesko, zasto ne bismo kacili igre koje imaju foreign naziv, pozeljno da nikad i nisu izasle za americko trziste, zapravo da nikad nije ni izasla kao cela igra, vec samo demo, koji nikad nije zavrsen, da ju je jedan student radio u garazi, pre 28 godina i da ju je reklamirao samo na forumima... i da je samo na tim forumima okacio taj demo... i okaciti samo muziku iz tog demoa da se prepozna...
Može, ja ću prvi :)

Kabuki Klash: Far east of Eden poznat lokalno i kao Samurai Shodown Kids

Odlična tabačina. Mainovao Manjimarua (kid Haohamaru) a igrao dosta i sa Gokurakuom (ovaj debeli). Nikada nisam naučio da igram sa Tsunade (10ogodišnja devojčica sa ogromnom sekirom) iako sam pokušavao i pokušavao i nikada nisam uspeo da pobedim zadnjeg bosa jednim žetonom.

Last edited:
Malo koji jrpg ne pati od toga nažalost.

Jedan od "questova" u igri je da dokažeš da znaš matematiku kroz obična sabiranja jednocifrenih brojeva! I to je predstavljeno kao ozbiljan problem! Da ne pričamo o dizanu pola likova, događajima itd. Bukvalno imaš likove koji su pravljeni za decu od desetak godina pored likova za koji ostavljaju manje mašti od Lule iz istoimene igre...

Kabuki Klash: Far east of Eden poznat lokalno i kao Samurai Shodown Kids

Odlična tabačina. Mainovao Manjimarua (kid Haohamaru) a igrao dosta i sa Gokurakuom (ovaj debeli). Nikada nisam naučio da igram sa Tsunade (10ogodišnja devojčica sa ogromnom sekirom) iako sam pokušavao i pokušavao i nikada nisam uspeo da pobedim zadnjeg bosa jednim žetonom.
takoe

Naravno. I dan danas meni, i mnogim drugima, najbolja 4X fantazijska igra. I ako mislite da je Cyberpunk 2077 bio neprihvatljivo bagovit na izlasku onda je definitivno dobro što ste ovu igru zaobišli u širokom krugu jer je trebalo par godina krpljenja (što od razvonog tima, što od fanova) da bi bilo očekivano da završite partiju na bilo koji drugi način sem permanentno koruptovanom pozicijom.

Danas je GOG verzija stabilna i stvarno treba probati ovo remek delo. Izašao je i rimejk kojem stvarno nisam posvetio vremena jer su unapređena grafika i drugi elementi pre svega usporili igru i učinili je, meni, drastično manje preglednom. Čitam da je rimejk mnogo izbalansiraniji tako da bi možda vredelo probati odigrati koju partiju.

Baš sam hteo da pišem koliko je odlična igra (iako je meni HoMM3 ipak bolja 4x, ali ne za mnogo). Te da MoM smatram nepristupačnom za modernu publiku i koliko bi bilo do jaja da neko odradi remaster. KAD ONO! Ima da se overi, wishlisted. A vidim da ima i novi DLC za original na Steamu, "Caster of Magic!" I to će se probati, pa možda padne review za jedno dve godina kada uporedim sve. :D

No, evo novi challenge:
1702145454744.png

Pošto nemam pojma kako se piše nemački jezik napisaći po vuku :D

Vudorf end d šnible of azimut

Doduše ne sećam se doom deonice u ovoj point and klik avanturi ali kako nisam uspeo daleko da dođem nije ni čudo.

Jeste, Woodruff and the Schnibble of Azimuth. Nije prava Doom deonica, samo izgleda tako.

Evolucija Gobliiins serijala u čistu nebulozu maksimalnog kvaliteta (u pogledu priče nema veze sa Gobliiins, radi se o spiritualnom nastavku). Logika u ovoj point & click avanturi nema nimalo smisla na prvi pokušaj, ali kao i u originalnoj Gobliiins trilogiji (ne računajući dva novija dela), kako su nastavci odmicali, tako je interna logika imala sve više smisla što se više igralo. I u Woodruffu, početne WTF reakcije na rešenja se kasnije pretvaraju u AHA momente jer sve više shvatamo bizarni svet budućnosti u kom se radnja razvija. Jedna od mojih omiljenih igara u meni omiljenom žanru. U jednom trenutku naletimo na razvojni tim koji je zatvoren u ludnicu jer su prolupali tokom developmenta.

Last edited:
Back
Top Bottom