Ja imam predlog da ovde kachimo ko god naleti na neku zanimljivu igru za pogadjanje, a ne samo pobednici, jer suvise je neaktivan topik i brzo zamre... ovako kad bi sad tipa pet clana okacila svaki po jedan shot, odma ima da zivne...
Prva je prateća numera za Earthquakea i mada je apsolutno šokantno dobra za svoje vreme činila je samo deo magične atmofere koji je tu borbu činio najboljim delom igre. I vrisak kada ga presečeš na pola...
Druga za Charlotte koja je u prvom delu bila apsolutno prejaka. Specijalni potezi su joj beskorisni ali to nije bitno kada A+B može da otkine pola energije a brži je i daleko sigurniji od Haohmaruovog legendarnog A+B i još je i anti-air, A+B iz njenog kratkog naskoka ima iste kvalitete a B je ubedljivo najbolji "poke" potez u igri. Da ne spominjemo da je dizajnirana neverovatno praktično i istorijski verno za žesnkog lika iz tabačine iz 90ih.
Legendarne numere iz legendarno dobre igre.
E, da. Igra ima i meni najbolji "win quote" ikada a jedina namena mu je da pokaže koliko je Haohmaru nadmen
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.