• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Game o' quiz

Obzirom da mi ovde nikad nista nije poznato, pretpostavicu da se ovde u 95% slucajeva kace konzolne igre :D

Ja imam predlog da ovde kachimo ko god naleti na neku zanimljivu igru za pogadjanje, a ne samo pobednici, jer suvise je neaktivan topik i brzo zamre... ovako kad bi sad tipa pet clana okacila svaki po jedan shot, odma ima da zivne...

Mislim da je bolje dati rok posle kojeg je gugalnje ok. Ovo sam izgugalao ali čekam da se javi neko ko zna igru.

Jeste Samurai Shodown. Nema prvo W. Engrishu FTW.

Prva je prateća numera za Earthquakea i mada je apsolutno šokantno dobra za svoje vreme činila je samo deo magične atmofere koji je tu borbu činio najboljim delom igre. I vrisak kada ga presečeš na pola...

Druga za Charlotte koja je u prvom delu bila apsolutno prejaka. Specijalni potezi su joj beskorisni ali to nije bitno kada A+B može da otkine pola energije a brži je i daleko sigurniji od Haohmaruovog legendarnog A+B i još je i anti-air, A+B iz njenog kratkog naskoka ima iste kvalitete a B je ubedljivo najbolji "poke" potez u igri. Da ne spominjemo da je dizajnirana neverovatno praktično i istorijski verno za žesnkog lika iz tabačine iz 90ih.

Legendarne numere iz legendarno dobre igre.

E, da. Igra ima i meni najbolji "win quote" ikada a jedina namena mu je da pokaže koliko je Haohmaru nadmen

tumblr_nwm10pMpIz1qd9g7oo1_1280.png

Last edited:
^^ Da bre, Samurai Shodown 🤦‍♂️ Obožavam tu igru, ko zna koliko sam žetona i vremena potrošio na nju, jedan od najboljih fajtera ikad.

Back
Top Bottom