• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Game o' quiz

Iskreno, malo sam varao.
Video sam da si ostavio naziv fajla pa sam sabrao dva i dva. PSX eru sam baš dobro ispratio, odigrao baš dosta naslova ali za Lloyda nisam čuo. Deluje zanimljiva avantura.

Evo jedne igre koju sam mnogo voleo kao klinac:

Screenshot 2021-09-05 at 23.31.05.jpg

Ja nisam bio siguran posto mi se grafika ucinila boljom nego sto se secam. Verovatno je screenshot sa emulatora. Pa sam koristio gugl da proverim. Zato nisam hteo da odgovorim. Jaka fora sa nazivom fajla nisam izvalio.

Ja nisam bio siguran posto mi se grafika ucinila boljom nego sto se secam. Verovatno je screenshot sa emulatora. Pa sam koristio gugl da proverim. Zato nisam hteo da odgovorim. Jaka fora sa nazivom fajla nisam izvalio.
Slučajno, mame mi, zadržao miš iznad slike i pojavilo se :)

A sa emulatora je definitivno.

Screenshot 2021-09-06 at 13.58.19.jpg

Iskreno, malo sam varao.
Video sam da si ostavio naziv fajla pa sam sabrao dva i dva. PSX eru sam baš dobro ispratio, odigrao baš dosta naslova ali za Lloyda nisam čuo. Deluje zanimljiva avantura.

Evo jedne igre koju sam mnogo voleo kao klinac:

View attachment 2513
Izgleda da sam zaglavio igru.

Ajd da je malo poguramo:
Automat je u pitanju, tuča, mislim da je radio Taito.
Naziv igre je jedan od onih izraza na engleskom koji dugo nisam mogao da ukapiram a često se pominje u filmovima. Dve reči, prva reč je predlog a druga izraz za grad, naseljeno mesto...

Uber obskurni (i loši) naslovi sa maksimalno izrezanim i zoom-iranim shotovima će ubiti temu imho.

• Like
Reactions: Ace
Back
Top Bottom