• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Game o' quiz

Tako je! Ovi medvedići su me koštali prelaska igre jer iako se nivoi prelaze standardno DA BI SE DOŠLO KOD ZADNJEG BOSSA moraju da budu pronadjeni svi i često su zavučeni na mestima jako teškim da se otkriju ili zahtevaju da se dodje kasnije sa nekim drugim oružijem itd, sejv i dalje imam oko 40 sati dakle lutao sam i lutao i odustao. Inače vrhunska svemirska rokačina, kao neki Piksarov Staršip Trupers rekao bih, performanse znaju da zakrljaju kritično i za N64 Naslov pa je danas najbolja varijanta Rareware kolekcija za Xbox.

Prepuštam štafetu ASHITAKA!

Jet Force Gemini! :D

EDIT: Ajoj, нисам видио да има још једна страница. Погођено је већ. Макар сам зналац, хехе.

Ne, moraš opet ti

Jbg nije lako provaliti Famicom naslove, ja recimo znam par samo gledajuću yt

Ovo je Lupin Sensei sa NES... Ne mogu da verujem da niko nije igrao 😟

Sad sam izguglao da je to izašlo samo u Japanu, ja nikad ni čuo za tu igru.

Bilo bi zanimljivije da se postavljaju igre za koje postoji šansa da je više od dvoje ljudi na forumu igralo da ne čekamo po 2 meseca na tačan odgovor.

edit: E znam šta je ovo ali neka neko drugi odgovori jer me mrzi da postavljam novo pitanje 😄

Sad sam izguglao da je to izašlo samo u Japanu, ja nikad ni čuo za tu igru.

Bilo bi zanimljivije da se postavljaju igre za koje postoji šansa da je više od dvoje ljudi na forumu igralo da ne čekamo po 2 meseca na tačan odgovor.

edit: E znam šta je ovo ali neka neko drugi odgovori jer me mrzi da postavljam novo pitanje 😄
Jbg ja sam igrao kao klinac tamo 90tih na famiclone... Sto znaci da ako sam ja imao prilike da je igram sigurno je jos neko :D

Back
Top Bottom