• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Game o' quiz

Da ne bude bas preveliki spam, Ljubomir je ba dobrom tragu

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

Jbg, meni ovo lici na topdown trku a-la micro machines. U pocetku je i meni izgledalo kao zaba ali sam prilicno siguran sada da je automobil. Grafika podseca na ps1 eru. Vozilo i geometrija mape su 3d, ali pozadine izgleda kao prerenderovana bitmapa a'la resident evil. E sada od igara iz toga zanra koje poznajem:

- micro machines v3 nije, jer je tamo pozadina 3d, plus znam sve staze i tacno ovakve nema
- nije RC revenge, tamo je perspektiva od pozadi
- nije supersonic racers / dare devil derby 3d jer je i tamo sve 3d i drugacija perspektiva
- circuit breakers je _mooozda_, nisam igrao ali deluje mi da je opet perspektiva drugacija
- rush hour nije jer je tamo grafika "realisticna"
- isto vazi i za rc de go
- mislim da nije ni nikakva varijacija na temu re-volta

Tako da nemam trenutno sta da kazem pametno.

BTW nije ni frogger za PSX to totalno drugacije izgleda :)

Nije nista od toga da se suzi malo pretraga :)

Ovo i ako jeste PSX to je neki rani jako arhaičan naslov i ne znam kakav je ovo format slike verovatno je sečena, ne secite skrinšotovoe lol to vam je što vam je staviću sledeći put oko od npc iz neke FMV za Panasonic 3DO

Secem hud jbg, to je tvoja fora :)

Mozda si mi onda rekao da je tako najbolje. Znam da ideja ide od tebe [emoji16]

Rekao sam da ako vidim had naći ću igru ali demantovali su me svi ps2 naslovi jbg ne znam sistem mimo najpoznatijeg, al neko mora da sazna koju verziju frogera si okačio, da nije Froger Stunt Racers : Swamp Champs?

Treba seci hud, realno to je jedini nacin da se spreci varanje.

Back
Top Bottom