• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Game o' quiz

Pogodio je Voivod, odlična avantura inače našao je na kp dve nedelje pre rilisa za ps4 lol nisam znao ni šta je to. Prešao u jednom dahu bkv preporuka

Zezaš me? Krenuo sam da je igram, ali mi je toliko sve bilo loše i neigrivo zbog interfejsa i buljarica priče da sam digao ruke. A voleo sam prva dva dela. Mada moguće sa ove perspektive da ih ne bi takao. xD

To što se meni nešto nije dopalo, ne znači da neće drugim članovima foruma. Bolje je da se kače šarenolike igre, pa se nađe za svakog ponešto. Kačim do večeras sliku.

Bio je brži, ali grafički mi ovo vuklo na prvi naslov, a onda sam se kasno setio jedne od retkih igara koje sam prešao u Beosoftu. Jebigica, skup je bio taj Nintendo 64.

Takodje sam je prešao tad i ostao je gorak utisak koji je posle popravio Rogue Squadron, ali zapravo iako klanki super mi je prijatna i sad da je prelazim i jedna mi je od dražih SW igara....Moraću jednom da probam da sakupim sve challenge points, uspeo sam na prvih nekoliko nivoa

Evo lepe priče o igri za sve fanove i najboljem nivou

Ovo je japanski Ninja Gaiden klon samo manje zajeban, igrao se davno na Terminatoru. Naziv? Pojma nemam.

Pomocicu. Famicom igra, japanske tematike, ima i japanski naziv. Japan only.
Nije bas Ninja Gaiden klon. :)
Skoro je napravljen remake igre...

Back
Top Bottom