• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Game o' quiz

@JackRaid04 tacno :)

Ima i remake, ali je jos uvek Early Access Game.

Igra na Famicomu je totalno ludilo, ja imam originalni kartridz i malo je teze jer je na japanskom.
Bolje je da se igra sa nekim English patch-om, jer treba da kupujes svasta, stoga bi engleski pomogao. :)

Igra je kao Castlevania 2 recimo ili TMNT og na Nesu. Pocinjes sa mapom gde je overhead view, pa onda ulazis svuda negde po mapi.
Posle toga igra prelazi na side-scrolling action, s leva na desno ili s desna na levo, u zavisnosti kako si usao.

Kada dodjes do main dungeaon, igra prelazi na pseudo-3D perspective, ma totalno je luda. :D

E sad, relativno je, mene je povukla da igram, jer volim japansku tematiku jako, ali nije bas friendly. Ponavlja se sve stalno, tesko je i frustrirajuce, tako da je preporucujem sa tom naznakom. :) Cak sam i jutjub mora da gledam za neke stvari.

Remake GetsuFumaDen: Undying Moon preporucujem ali original, zavisi koliko ste u mazohistickom fazonu ovih dana. :)

Pocinjes sa mapom gde je overhead view, pa onda ulazis svuda negde po mapi.
Posle toga igra prelazi na side-scrolling action, s leva na desno ili s desna na levo, u zavisnosti kako si usao
Da da kao Zelda 2, nisam znao čekiraću baš gejmplej strava info

Evo sledećeg zadatka, nešto lagano to keep the ball rolling, jedna od mojih omiljenih igara iz ranijeg perioda:

igra.jpg
Auh kada se setim kakva je ovo igra bila, teška. Dvojku sam baš dosta pikao. Kaće neki remake? :(

• Like
Reactions: Ace
zaličilo mi na pirates of dark water ovako izgledom, ali znam da je side scrolling :D

Gaiopolis, samo daj Konamija :D

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

Urlam jeste.

Uz IN THE HUNT omiljena Arkada koju sam imao u naselju u Podgorici.

Takodje apsolutno najteža igra za pronaći kasnije na internetu pakao...

Zanimljiva je što je vertikalni ekran a bit em ap

I leveluje se, to je kul

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

Wtf nista ne kontam na toj slici, stavljajte neke normalne igre sa ok grafikom.

Back
Top Bottom