Ko nije igrao switchcars njegova sramota. Domaća moderna indie igra. Sram vas bilo što niste kupiliMozda vi igra bila zanimljivija da kacite nesto sto su ljudi zaista igrali.![]()
Ja sam indi guy ali imam i ja neke standarde. Igra mora da izgleda graficki barem kao nes naslov ili bolje.Ko nije igrao switchcars njegova sramota. Domaća moderna indie igra. Sram vas bilo što niste kupili![]()
Igra je brutalna, bukvalno sam je kupio čim je izašla u early access. Bear in mind da u 2016. god ljudi nisu bili zasićeni pixelart grafikom kao danas. Ali i dalje mislim da dobro izgleda, ne gore od tipične indie igre iz perioda. Elem, arkadno bežanje vozilima od interdimenzionalnog čudovišta, what's not to like.Ja sam indi guy ali imam i ja neke standarde. Igra mora da izgleda graficki barem kao nes naslov ili bolje.
Kad to dostignu overice se.
Meni zvuči kao da tražiš izgovor što nisi znao za prvu uspešnu srpsku indie igru TMNemam pojma mozda je gameplay ok ali lemnings sprajtovi u kombinaciji sa brzim skrolovanjem ekrana mi bas deluje odbojno.
Ova ruznoca se ne zaboravljaScreenshot sa YT, jbg.View attachment 2335
Neka @boombar presudi ali mislim da jeste.WaterWorld?