• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Game o' quiz

Mozda vi igra bila zanimljivija da kacite nesto sto su ljudi zaista igrali. :D

Teška srca sam uplatio roaming opet, čekam da mi ispeku hobotnicu, a tapatalk zvoni kao lud. Protip, ne kupuj roaming, uzmi karticu, za iste pare 25GB.

Mozda vi igra bila zanimljivija da kacite nesto sto su ljudi zaista igrali. :D
Ko nije igrao switchcars njegova sramota. Domaća moderna indie igra. Sram vas bilo što niste kupili 😜

Elem, @boombar postavlja sledeću

Ja sam indi guy ali imam i ja neke standarde. Igra mora da izgleda graficki barem kao nes naslov ili bolje.
Kad to dostignu overice se.
Igra je brutalna, bukvalno sam je kupio čim je izašla u early access. Bear in mind da u 2016. god ljudi nisu bili zasićeni pixelart grafikom kao danas. Ali i dalje mislim da dobro izgleda, ne gore od tipične indie igre iz perioda. Elem, arkadno bežanje vozilima od interdimenzionalnog čudovišta, what's not to like.

Nemam pojma mozda je gameplay ok ali lemnings sprajtovi u kombinaciji sa brzim skrolovanjem ekrana mi bas deluje odbojno.

Nemam pojma mozda je gameplay ok ali lemnings sprajtovi u kombinaciji sa brzim skrolovanjem ekrana mi bas deluje odbojno.
Meni zvuči kao da tražiš izgovor što nisi znao za prvu uspešnu srpsku indie igru TM 😜

Nisam ni znao da postoji igra za film, lupio sam jer si bacio hint, a onda me podsetilo zbog ovih skrpanih putanja i burića da je možda to to. :D

Valjda zato što je i prethodno bila filmska igra:) A znam za igru iz perioda kad sam sve živo skidao sa rlsloga.

Back
Top Bottom