• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Game o' quiz

Modeli likova su slični kao skrinšot gore i da je starija igra svakako nije velika razlika

Од Renegade-а се баш много очекивало али је испао пушиона на крају. Мада нисам поштено заиграо игру.
Јој, јесам вам ућер'о са овом игром, 'ајде даћу још једну шансу са овим новим скриншотом.

image_2021-08-10_163619.png

Ево задња мрвица информација коју ћу дати прије откривања - у питању је beat 'em up за PS2.

Ajde ti opet , bolje dok ne pogodimo da isti bude ovako je manje presije i želje za pogadjanjem

Inače zakucao si sa igraom pokušao sam da nadjem u par navrata i saznao za Minority Report za PS 2 lol, Pa neki miks šmapa i bit em apa ali ovo nikada nije iskočilo...

Star Wars... neki
Није.
To i ja mislim, ali nije ni jedan od onih koje sam igrao.
KOTOR nije, Jedi Knight nije... dalje ne znam :)
Как'и, није.
Deluje kao neki god of war klon
Није. God of War је иначе напредан клон Rygar-a, римејка NES легенде на PS2. Један од немалог броја случајева када игра од јаког издавача ископира неку мање познату игру и постане легендарна, док та оригинална остане мало позната. Nintendo је ескперт за таква концептуална лешинарења.
meni deluje kao neki kineski/japanski romantizam
Јок.
@JackRaid04 Чему Angry реакција? :)

Даћу вам хинт, игра је за PS2, ексклузива.

Zaslužili su pošto Nintendo nema ko nije olešinario.

Elem pogrešio sam sa tom GOW izjavom jer stalno zaboravljam da je izašao prvi tek 2005, al pošto nema brisanja bio sam spreman za bitch slap ako.

Angry mora pokušavao sam sinoć da provalim naslov al karindzer

Back
Top Bottom