Horn of the Abyss mod za Heroje 3.Odgovor je: H2O!
Ajde nešto lakše. Svima će biti jasno šta je u pitanju, ali da vidimo ko zna koja dva trenutno popularna moda su u pitanju:
View attachment 8175
Horn of the Abyss mod za Heroje 3.
Jako kako mi se igra HoMM
Aj pusti neki link za sve te modove ako te ne mrzi.Cepaj. Preporučuem taj kombo HoMM3 Complete + HD + HotA. Profi sadržaj, podešen za moderna očekivanja i ispeglani balans.
Jel može preko mreže da sei graju ili samo hotseat na jedno kompu i dalje? Jer ona GOG verzija ne može multi i to smara
Aj pusti neki link za sve te modove ako te ne mrzi.
Mislim da ne postoji vreme kad mi se HoMM ne igra, uvek mi se igra.Jako kako mi se igra HoMM
Drugari moji vole Wake of Gods, a ja pak samo Vanilla igru igram, cak mi i HD mod nekako rusi uzitak.View attachment 8179
View attachment 8180
Evo, na brzaka sve što Ti treba:
![]()
Heroes of Might and Magic® 3: Complete
Includes Heroes of Might & Magic III and its expansions: Armageddon's Blade and Thewww.gog.com
![]()
HoMM3 HD+
Русская версия HoMM3 HD+ - a non-official fan made addon (multifunction patch) for Heroes of Might and Magic 3. Initially, the addon was created to change the original game resolution 800x600 to a bigger but now it has even more features. HoMM3 HD+ does not affect the original gameplay and improvessites.google.com
Heroes Community - [Official Thread] HoMM 3: Horn of the Abyss - Announcements, Questions, Features
Heroes Community - discussion forum for Heroes of Might and Magic 2, 3, 4, 5, 6, 7 players featuring the latest Might and Magic Heroes VII news.heroescommunity.com
Ajde otvoriću thread kasnije, planiram već neko vreme, samo sada žurim.![]()