• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Game o' quiz

Pa nije da je tekstura. Zanimljivo je što nije najočigledniji odgovor, treba se malo kopati i naučiti nešto novo.

Mislim, nema šanse da provalim, nemam ja to iksustvo sa Quake modovima, ali sam zato, tragajući, naleteo na ovo:

O BA VE ZNO ću da igram!!

Ajde treca slika

KWNiubM.jpg

Јеби га, задњи пут сам му видио назив прије 20 година, то једини мод за Квејк који знам, зато што је долазио на HACK CD-у.

Pa nije da je tekstura. Zanimljivo je što nije najočigledniji odgovor, treba se malo kopati i naučiti nešto novo.

Mislim, nema šanse da provalim, nemam ja to iksustvo sa Quake modovima, ali sam zato, tragajući, naleteo na ovo:

O BA VE ZNO ću da igram!!
Offtopic.

Obavezno odigraj mislim da sam pisao i linkovo AD mod u Quake temi. Ubedljivo najbolji mod za Q1.

Pošto niko nije uspeo da pogodi, u pitanju je ekspanzija-mod X-Men: The Ravages of Apocalypse za prvi Quake. Marvel po običaju umešao masne prste i zbrzao projekat tako da je proizašla poprilično nebalansirana i bagovita ekspanzija-mod. @mozzribo pošto si bio blizu sa Quake kec referencom, mislim da ti trebaš i da nastaviš dalje.

Back
Top Bottom