Tako je, Mario Kart za nas nerdine PCjase.ovo se igralo uveliko, Wacky Wheels ili Crazy Wheels, nešto tako...
ne, ali sada kada sam video kako izgleda, stvarno bih mogao da pronadjem igru i da je odigram maloKada je vec Tajm stavio listu, je li iko igrao Zanzarah: The Hidden Portal? To planiram da zhezhem.
Meni se nije svideoValja li Omikron: The Nomad Soul ista?
Uf brate ne, zastarela je previse, iako je bila revolucionarna nazad u danu zbog gradjenja distopijskog sveta buducnosit, inkorporirajuci sjkajne trake sa tada David Bowievog Outside no.1 albuma, to je jedna klasicna David Cage splacina koja je polu avantura, first person shooter i onda sve ostalo, ali sa ove distancem mozes slobodno da odgledas kakav gameplay walkthrough video umesto da se mucis.Valja li Omikron: The Nomad Soul ista?
Al' koji, ima nekih 10+ nastavaka.![]()
a onda sam probao i nisam mogao da prestanem da je igram koliko je sve dobro uradjeno zapravo
Iji 
Brate sta je ovo? Jel napravljeno u Paintu?!

kada mi je ortak linkovao ovu igru prvi put i molio da je probam, mislio sam "kakvo je ovo sranje napravljeno u paintu"a onda sam probao i nisam mogao da prestanem da je igram koliko je sve dobro uradjeno zapravo
Iji
![]()