Ja sam hardverska veverica...mogao bih jedino MIN SPEC.Samo za hardverske lavove

Najbolja arkadna voznja, kao nekad NFS... Ovo se ne propusta! A hardver potreban kao za RT opc.Ja sam hardverska veverica...mogao bih jedino MIN SPEC.
Jedina dobra stvar je....sto necu ni igrati ovu igru tako da se ne sekiram...![]()
pokušaćemo...Samo za hardverske lavove.
E moj ti..first party MS igra izgledace impresivno i odlicno raditi na obe konzole. Halo ce imati mod za 120 fps na XSSkako misli da ima 1440p/60 fps na onom tosteru baš se pitam
kako misli da ima 1440p/60 fps na onom tosteru baš se pitam

Sto se tice pokretanja One S igara to je vazilo za stare igre. I jos nesto XSS je sposoban za 1440/60 bez ikakve dinamike. Uostalom to ocekujem i od Halo i FH5. Samo da ima opcija da se iskljuci RT, a bice.Toster lagano moze da gura 1080p~1440p 60fps (dinamicki) bez ray tracing efekata.
Samo je pitanje da li ce ubaciti takav mod. (ne pratim da li je i dalje ona prica da Series S pokrece iskljucivo One S "verzije")
A ako bolje pogledas tabelu, toster hardverski upada u Ideal kolonu (osim gpu-a koji upada u Recommended).
U prevodu, toster je jaci i od tvog i od mog kompa.![]()
šta znam i5 neće ni da se oznoji od fh5, rama imam dovoljno, ssd je tu, sad jedino što koči je gtx1060. da su cene normalne pa da uleti jedan rtx 3060 i lagano 1440p na 144 fps. ovako biće laganih 60. a sreća paje ms igra pa možda i bude imao 60 na tom tosteru u nekoj dinamičkoj rez.
I jos nesto XSS je sposoban za 1440/60 bez ikakve dinamike.
M$ pravi igru pa naravno da će da je sredi da nekako radi u 60fps na tom tosteru.
ali ako tako stvari stoje što da bacim 90k za 3060ti, kada mogu da kupim XSS za 23k
Ti ces meni da je prodas po diskontnoj ceni kad batalis Xss. jel da?On to odprilike racuna cenu za polovnu konzolu. Mada sumnjam da neko prodaje polovnu po toj ceni.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

DaaaTi ces meni da je prodas po diskontnoj ceni kad batalis Xss. jel da?![]()