• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Fitness

Trenirao neko nešto zanimljivije od teretane a da je ok za muškarce? Gledam na šta bih mogao da krenem a da je dostupno u gradu.

Teretana me brzo smori a to mogu delimično i gajbi pa mi nema toliko poentu.
Karate i judo. Savetujem ti judo ili boks.

i meni je biciklo omiljeno, ali nikako da se navadim, nisam ga vozio bas dugo, a sad na Karaburmi bas i nema gde...
Volim da setam, a posto brzo hodam, to ispadne bas neko dugo i brzo hodanje, u stanju sam dosta km da predjem tako...
Other than that volim frizbi i obe vrste tenisa...

Meni je biciklizam top 1 i jedva cekam da dodjem sebi od operacije bruha pa da nastavim.
Ja sam prošle godine počeo i jedna od boljih odluka u ćivotu. Baš ume da bude terapeutski, pogotovo kad vozim po bentu uz kanal. Jes da je put pun rupa i pukotina, ali mir, priroda, zelenilo, cvrkut ptica... A i gotovo da nema auta, pa ne moram da brinem hoće li neko da propiči 120 na sat 3cm pored mene kao kad vozim drumom :)

Ja sam prošle godine počeo i jedna od boljih odluka u ćivotu. Baš ume da bude terapeutski, pogotovo kad vozim po bentu uz kanal. Jes da je put pun rupa i pukotina, ali mir, priroda, zelenilo, cvrkut ptica... A i gotovo da nema auta, pa ne moram da brinem hoće li neko da propiči 120 na sat 3cm pored mene kao kad vozim drumom :)

Jeste, tako neko blagostanje i mir osetim da je to strasno dobar osecaj :) zato mi bicikli i najvise prija. 25km dnevno su mi bili neki prelasci i za mene slabasnog sa kondicijom je idealno.
Pre sam praktikovao kros motor, staza,isto priroda i milina...ali kako sam se preselio i udaljio od staze vise nije bilo izvodljivo da motorom skoknem do tamo, ubrzo sam i to smanjio... zato bicikli forever :)

Hvala svima na predlozima.

Preferirao bih nešto u nekom objektu u gradu.

Bajs je nažalost nemoguća misija ako se ne preselim negde van Beograda pošto bih morao da budem kamikaza jedno pola sata da dođem do neke tačke gde može da se vozi sa uživanjem. :)
Kajak mi je kul ali opet gde u BG-u postoji dovoljno čista površina vode da može da se uživa u tome? I šta zimi?

Mislio sam više na stvari kao free climbing, cross fit tako nešto kao alternativa teretani, ne prave sportove.

Bajs u BGu moze da bude nesuicid opcija ako se malo iscimas pred svaki put. Nisam silazio par godina sa bajsa, redovno od Zvezdare do Banovog. I to uz pomoc Google Maps-a gde sam jurio jednosmerne ulice i ulice sa sirim trotoarima i parkove ako su usput. Napravim putanju koja je duza ali da tako predjem gro puta, cak i ako elevacija na nos izlazi. Je, cimanje je al bajs osjecaj za feeling je beyond, stvarno, pa vredi.

Isao i na veslanje na Adi. Kako je to dobro, jbte. Naj zen od svesnih radnji do sad. Na vodu nismo isli ako je ispod 10-15 stepeni, tako da samo par meseci godisnje bude teretana/trcanje trening. Problem jeste Ada i sad kad nemam vise vremena da putujem toliko i mantam se vikendima, ebiga.

Sad mi je ideja da krenem na neki ful kontakt, Yuka fazon, vrv boks. Nije me vec deceniju neko isprebijao xD

Kajak mi je kul ali opet gde u BG-u postoji dovoljno čista površina vode da može da se uživa u tome? I šta zimi?
Zimi ergometar u klubu, nema pauze :) Ne znam koliko kajakaških klubova ima Beograd, ali verujem da ima šta da ponudi u tom segmentu.

Back
Top Bottom