• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PC Final Fantasy XVI

A ja 'vatam zalet sa Kraljevskim izdanjem petnaestice. Taman ću je do leta završiti :)
Mislim da je krajnje vreme da dobijemo jedan DOBAR (ne MMO) Final Fantasy.

opet preorderujes digitale :(
Haha vidi se da si drug sa @Ivamark :D ima dosta razloga sto kupujem digitale..mogu da nadjem jeftinije(pc)brze mi je dostupan proizvod,pc i nema vise fizicka izdanja,koliko znam sve jeftinije varijante kupovine fizickih ps5 igara iz inostranstva ne salju za srb i last but not least nemam gde da drzim fizicke igre tj kutije :)

ne, dobro, to sve stoji, i ja sam presao na digitalu odavno, ali koncept preorderovanja istih mi je i dalje cudan. sem, eto, ako prodjes jeftinije nego na launchu

ne, dobro, to sve stoji, i ja sam presao na digitalu odavno, ali koncept preorderovanja istih mi je i dalje cudan. sem, eto, ako prodjes jeftinije nego na launchu
pa npr GMG daje stalno popuste za preorder igre od 15 do 22 i vise %.a sto se licno preordovanja tice pa samo igre koje zelim da igram cim izadju preorderujem+ sad igre nude bonus tako da eto :)

Nasao sam jos malo novosti.izvinjavam se zbog double post

Ukratko

• Main story is linear with no branching paths
• Large zones to explore with side quests
• FFXVI likely to be the first M rating in a mainline FF.
• Team didn't want to tell a juvenile story and show the realities of battle.
• Final Fantasy XVI main story will be 35-40 hours long, or 70 hours with side content.
• New game+ confirmed.

Radi to ekipa sto je ozivela mrtvu 14icu,nema tu frke bice ovo dobar Final Fantasy

In a new video shared by the official PlayStation profile on Twitter promoting some of the PlayStation 5 unique features like 3D audio and the DualSense's haptic feedback and adaptive triggers, it has been confirmed that the next entry in the Final Fantasy series will be a PlayStation 5 exclusive for six months. This is in line with what Sony and Square Enix worked out for Final Fantasy VII Remake Integrade, which was also a PlayStation 5 exclusive for six months.

Znaci pred kraj godine stize za pc pa dobro nije mnogo da cekam :)

ja ne znam da li ću moći...

a biće valjda dobra i dvaput da se odigra :D
I meni se bas svidja ovo do sad sto sam video i procitao. Npr 15 nije toliiko... Mislio sam da ce FF XVI izaci u isto vreme i za pc i za sony ali sam se onda setio da ni XV nije odmah izasla za pc nego tek ako se ne varam posle god dana.

Back
Top Bottom