How to make a Killing, OK, da nema Glenn-a bio mid, ovako ga je podigao na podnosljiv nivo.
Ali zato Send help smece, ne kontam kome se ovo svidja ? Film je super dosadan i predvidljiv sa retardiranim krajem. Mislim razumem kome se svidja, ali ono
Rachel je fantasticna kao i uvek, ali to ne pomaze kada je sve ostalo dno.
A za Scream 7 cekam proper 4k, za sada je samo neki 1080p procureo.
U nastavku revije francuskog animiranog filma gledamo „Gospodare vremena“, kultnu SF priču o dečaku izgubljenom na dalekoj planeti i trci kroz svemir koja mora da ga stigne na vreme.
Vizuelno upečatljiv i drugačiji, ovaj film spaja umetnost, maštu i avanturu u jedinstveno filmsko iskustvo koje i danas inspiriše.
petak, 27. mart
od 18č
Evropska kuća Niš
Zbog ograničenog broja mesta, prijave su obavezne putem linka u opisu profila Evropske kuće Niš.
Šteta što su se israli sa skeletorovim glasom...
Očekivao sam piskavu verziju ili nešto slično hamilovom jokeru a dobili letovu verziju sa upalom krejnika...
The Drama (2026) Zabavno iskustvo, mnogo mi se dojmilo što se publika jako cerekala. Pokušava da dekonstruiše čitav romkom, skoro i da uspe, i na kraju limunada. Ali dobri performansi od Patinsona i Zendaje.
A kod nas u Nišu, od 3 bioskopa (Delta, Vilin Grad i Cineplex), davao se samo u Cineplexu i to samo jedan termin u toku dana i to u najmanjoj sali.
Prvi put sam video da Delta i Vilin Grad (Cine Grand) nemaju na repertoaru neki ovako veliki blokbaster. A takodje nikad nisam ni video da tako veliki blokbaster u Cineplexu se daje samo jedan termin u najmanjoj sali. Koji su razlozi za to, verovatno znaju samo gradski oci.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.